Adolescenta româncă incendiată de criminalul în serie Ion Trunagiu, eliberat după 5 crime, va fi transferată în Germania

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tânăra de 17 ani din Mehedinți, incendiată în 12 iunie de criminalul în serie Ion Turnagiu, cu care ar fi avut o relație, va fi transferată în Germania.

Fata se află, de aproape patru luni, la Spitalul Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, unde a fost adusă în stare critică, cu pielea arsă în proporție de 90%.

Din fericire, după săptămâni întregi în care s-a aflat la limită între viață și moarte, în Terapie Intensivă, adolescenta a reușit să supraviețuiască.

Medicul Raluca Alexandru, de la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, a declarat într-un interviu la la Europa FM că fata este o luptătoare: „Fata este bine, merge, vorbește. Starea ei psihică este cât de cât bună. S-a lucrat mult cu ea și văd că e destul de luptătoare".

Adolescenta ar fi trebuit să fie externată deja, însă, după ce doctorii au aflat că e aproape singură pe lume, că are în satul natal doar o bunică în vârstă, au preferat să o țină în spital pentru a o proteja, relatează Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel