Adolescenta ROMÂNCĂ căutată cu DISPERARE de familie a fost găsită în Franța... CĂSĂTORITĂ și ÎNSĂRCINATĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Adolescenta de 16 ani dată dispărută de familie a fost găsită în Franța. Polițiștii din Maramureș au cerut ajutorul oamenilor în urmă cu trei zile pentru a o găsi pe Diana Sidonia Hajdu.

„La data de 7 septembrie, HAJDU DIANA SIDONIA, de 16 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tăuţii de Sus și nu a revenit. Tânăra are următoarele semnalmente: 1,65 m., constituţie atletică, păr șaten și ochi căprui. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”, aşa a sunat anunţul IPJ Maramureş, de acum trei zile.

Familia fetei declarate dispărute de către Poliție a contactat redacţia actualmm.ro, pentru a oferi informații despre aceasta. Potrivit fratelui Sidoniei, adolescenta se află în acest moment în Franța, căsătorită și însărcinată.

Situația este însă complicată, pentru că fata figurează în continuare ca fiind dispărută, deși se știe unde se află. Mai mult, în urma publicării comunicatului Poliției de către mass-media, neînțelegând cum s-a ajuns la această situație, familia Dianei a luat legătura cu polițiștii maramureșeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Cecilia Grozavu, se pare că a fost vorba despre o eroare de comunicare. Diana a fost dată dispărută în 2018 de către DGASPC Maramureș, aceasta fiind în plasament, însă informația cum că adolescenta a dispărut a fost făcută publică în urmă cu câteva zile pentru că doar acum s-a aprobat mediatizarea ei.

Deci, Diana este căsătorită și e pe cale să devină mamă, plecată de luni întregi în afara granițelor țării. Frații ei și mai toată lumea care o cunoaște știu unde se află, însă, până la finalizarea cercetărilor și din cauza greoaiei birocrații cu care se confruntă atât Poliția cât și cei de la Protecția Copilului, în fața instituțiilor statului adolescenta e în continuare dispărută.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel