O mașină în care erau înghesuiți 9 români a intrat într-un cap de pod

Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ISU Sibiu
Foto: ISU Sibiu

Un grav accident de circulație s-a produs în această seară la Mediaș în județul Sibiu. Nouă persoane înghesuite într-un autoturism au fost rănite după ce mașina a intrat într-un cap de pod. 

Pompierii militari ai Detasamentului Mediaș au fost solicitați în această seară la un autoaccident în Piața Andrei Șaguna din Mediaș. Din evenimentul rutier au rezultat nouă victime dintre care patru minori. 

Forțe alocate

 

- 2 autospeciale SMURD dintre care una cu medic.
- 3 ambulanțe SAJ
- 1 echipaj de stingere cu modul descarcerare
- 1 echipaj IPJ.

”O persoană de sex masculin (șoferul) de aproximativ 69 de ani a fost descarcerat de echipajul de pompieri militari, conștient și  cooperant. La fața locului au fost evaluate medical și s-au acordat îngrijiri medicale pentru nouă persoane dintre care patru minori ( 3 minori și 1 bebeluș de câteva luni) și 5 adulți ( 2 femei și 3 bărbați)”, au anunțat cei de la ISU Sibiu. 

Toate persoanele implicate au fost transportate la spital la Mediaș, conștienți și policontuzionați. Dintre aceștia un minor de 11 ani a fost transportat la UPU Sibiu cu un traumatism deschis de femur, mai susține sursa citată. 

Poliția a deschis o anchetă 

 

”Din primele cercetări se pare ca șoferul unui autoturism (un cetățean străin în vârstă de 69 de ani) ar fi intrat cu mașina  într-un cap de pod. Din investigațiile efectuate până în acest moment, polițiștii au stabilit că în mașină se mai aflau 4 adulți și 4 copii minori, domiciliați în Copșa Mică”, a anunțat IPJ Sibiu. 

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum și numărul pasagerilor din autoturism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel