Adios, Spania! Toate ZBORURILE între România și Spania, ANULATE din 11 august. Carantina, OBLIGATORIE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Spania a reintrat de azi pe lista galbenă, a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Asta înseamnă carantinarea / izolarea tuturor celor ce vin din Spania. Inevitabil are loc suspendarea zborurilor dintre România și Spania. Romatsa a făcut deja anunțul.

UPDATE, ora 21.00! După aproape o zi în care situația a fost confuză, Spania a fost scoasă de pe lista țărilor "galbene". Așadar românii nu vor mai intra în carantină.

Vezi aici anunțul CNSU: "Spania, scoasă de pe lista ţărilor pentru care se impunea carantina la sosirea în România" 

Știre inițială

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat luni o hotărâre prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista ţărilor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România. 

INSP a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, Spania ajungând iarăși pe lista Galbenă. Conform legislației actuale, asta înseamnă că toate zborurile din și înspre Spania se vor anula iar toți cei care vin din Spania, indiferent de naționalitate, vor intră în carantină obligatorie de 14 zile. 

Citește și:  A fost actualizată lista statelor din „zona galbenă”. Românii din Spania intră din nou în carantină

Începând cu 11 august, ora 00:00, toate zborurile comerciale cu pasageri vor fi suspendate inclusiv pe direcțiile Spania – România – Spania. ROMATSA a emis recent NOTĂM-ul prin care anunță această reglementare cu privire la zborurile comerciale.

Conform acestui NOTĂM, zborurile ar urmă să fie suspendate până pe 15 august la ora 23:59, dată la care va expiră starea de alertă din România. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după această dată, alertă poate fi prelungită.

România, dar și alte țări europene sau non-europene se confruntă în continuare cu o creștere semnificativă a cazurilor noi de COVID-19. 

2. -imagine fara descriere- (zboruri_suspendate_romania_spania.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel