Adeverința de vaccinare anti-COVID, disponibilă în format electronic. De unde poate fi descărcată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Adeverința de vaccinare împotriva coronavirus va fi disponibilă și în format electronic și va putea fi descărcată din Registrul electornic național al vaccinărilor.

 

 

Anunțul a fost făcut marți de col. dr. Valeriu Gheorghiță. „Fiecare persoană care a fost vaccinată cu cele două doze să poată să-și descarce adeverința de vaccinare, în format electronic, direct din Registrul electronic național al vaccinărilor. Practic, persoana vaccinată își introduce câteva date de siguranță și poate să își descarce această adeverință”, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID.

Astfel, adeverința de vaccinare se poate obține accesând linkul adulti.renv.ro, unde utilizatorul trebuie să apese pe butonul „OBȚINEȚI ADEVERINȚA ELECTRONICĂ DE VACCINARE”, după care se va deschide o notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cu care doritorul trebuie să fie de acord în josul paginii, pentru a fi trimis la pagina de autentificare cu CNP și număr de telefon. Veți primi un cod de siguranță prin SMS, apoi va fi disponibilă și adeverința de vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel