Acuzații grave la Spitalul Suceava: "Trec saci negri cu morți, din care sună telefoane"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Rudele unui pacient de 68 de ani, care a murit duminică la Spitalul din Suceava, acuză medicii că nu i-au anunțat despre decesul acestuia. Mai mult, familia susține că bărbatul a fost testat pentru COVID-19, dar că nu au primit un răspuns, dacă era infectat sau nu. 

Un bărbat de 68 de ani a murit în Spitalul Judeţean din Suceava la cinci zile după internare. El avea probleme respiratorii. Rudele pacientului acuză medicii că nu i-au anunţat despre deces.

"Unchiul meu a sunat singur la 112 şi a spus că nu se simte bine şi acuza probleme respiratorii. El avea astm şi probleme cardiace", a declarat, pentru MEDIAFAX, nepoata bărbatului, Gianina Ursu.

Aceasta a povestit că bărbatul a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Suceava. Se întâmpla exact în ziua în care Ministerul Sănătăţii anunţa că închide spitalul din cauza numărului mare de cazuri cu COVID-19 din rândul cadrelor medicale.

Din interiorul spitalului, unde peste o sută de cadre medicale erau internate cu noul coronavirus, bărbatul a povestit scene de groază familiei lui.

"Treceau saci negri cu morți, iar din interiorul lor sunau telefoane"

 

"A spus că era un haos cum nu mai văzuse în viaţa lui. Treceau saci negri cu morţi, iar din interiorul lor sunau telefoane", a mai povestit Gianina Ursu.

Timp de 5 zile, familia a fost în contact permanent cu bărbatul. Acesta era internat la terapie intensivă, primea oxigen și părea să se simtă bine.

Ultima discuţie au purtat-o duminică seara. Luni dimineaţa, telefonul suna în gol, fără ca cineva să răspundă.

"Era probabil şi unchiul meu ca aceia de care povestea, într-un sac negru cu telefonul care suna lângă el", a spus Gianina Ursu.

Nici până azi, reprezentanţii spitalului nu au informat familia că acesta nu mai este în viaţă, de motivul morţii nici atât.

"Ştim că i-au luat probe pentru COVID-19. Nu avem un răspuns dacă era infectat nici până azi", a mai spus nepoata.

Până la momentul transmiterii ştirii, conducerea Spitalului Judeţean Suceava nu a putut fi contactată, transmite Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel