Acuzații de OMOR după moartea lui Florian Walter (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Florian Walter, odinioară pe lista celor mai bogaţi români, a murit, duminică seara, după ce în urmă cu cinci zile suferise cea mai severă formă de atac cerebral.

Fiul acestuia, Alexandru Cosmin Walter, a depus o plângere penală, anunță Antena3, cu acuzația de omor calificat, susținând că acesta a primit amenințări cu moartea înainte de deces.

Mai mult, familia milionarului reclamă și modul în care acesta a fost diagnosticat.

În plângere se arată că acesta poate să pună la dispoziția organelor de anchetă numele persoanelor suspecte de la care Florian Walter a primit amenințări cu moartea pentru ca aceștia să fie audiați și să fie audiate și persoanele cu care acesta a interacționat înainte de producerea infarctului.

Se mai spune în plângere că Walter ar fi fost diagnosticat greșit cu atac vascular cerebral și apoi, când a fost transferat la Floreasca, s-a constatat că avea infarct și rupere de diafragmă de aortă. Mai mult decât atât, se solicită ca, prin ordonanța procurorului, să asiste un expert la efectuarea necropsiei și o probă toxicologică care să fie realizată tot la IML.

(w670) 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel