Actrița de la Hollywood Mila Kunis, strângere de fonduri pentru Ucraina. Vedeta de origine ucraineană a donat 3 milioane de dolari

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Actrița de la Hollywood Mila Kunis, strângere de fonduri pentru populația din Ucraina. Vedeta este de origine ucraineană
Actrița de la Hollywood Mila Kunis, strângere de fonduri pentru populația din Ucraina. Vedeta este de origine ucraineană

Mila Kunis și Ashton Kutcher au anunțat în această săptămână că strângerea lor de fonduri pentru populația din Ucraina a atins deja peste jumătate din obiectivul de 30 de milioane de dolari.

Într-o înregistrare video postată duminică pe pagina GoFundMe, Kunis a oferit o actualizare cu privire la stadiul strângerii de fonduri și la modul în care intenționează să folosească aceste donații.

"Am vrut doar să vă oferim o scurtă actualizare cu privire la situația în care ne aflăm cu strângerea de fonduri. Suntem la jumătatea drumului", a început actrița videoclipul. "Suntem super încântați și vrem să vă mulțumim fiecăruia dintre voi. Ultimele 48 de ore au fost incredibile".

 

Vedeta a donat 3 milioane de dolari alături de soțul ei pentru Ucraina

 

Cunoscuta actriță de comedii, Mila Kunis s-a născut în Cernăuți, Ucraina, și s-a mutat în America la scurt timp după căderea Uniunii Sovietice. Împreună cu soțul ei a donat 3 milioane de dolari pentru țara sa de origine.

Kutcher, de asemenea, actor de comedie și soțul vedetei a adăugat: "Suntem la jumătatea drumului. Am strâns 15 milioane de dolari și ne îndreptăm spre 30 de milioane de dolari. Vom face ca acest lucru să se întâmple. Sunt unele probleme în lume care trebuie rezolvate de un sat, iar pentru alte probleme este nevoie de restul lumii. Aceasta este una dintre acele alte probleme."

De asemenea, el a precizat că, până în prezent, peste 30.000 de persoane au contribuit la strângerea de fonduri de când au lansat inițial acest demers, vineri. La momentul publicării, există în prezent 52.000 de donatori și au strâns puțin peste 18 milioane de dolari.

 

 

 

Cuplului i s-au alăturat, de asemenea, creatorul Flexport, Ryan Petersen, și directorul executiv al Airbnb, Brian Chesky, pentru a discuta despre modul în care vor fi distribuiți acești bani pentru a sprijini cât mai bine populația Ucrainei. De asemenea, Airbnb colaborează în prezent cu gazdele sale pentru a oferi locuințe pentru până la 100.000 de refugiați.

În descrierea de pe pagina GoFundMe, Kunis scrie: "Astăzi, sunt o ucraineancă mândră. Deși familia mea a venit în Statele Unite în 1991, m-am născut în Cernăuți, Ucraina, în 1983. Ucrainenii sunt oameni mândri și curajoși care merită ajutorul nostru în momentele de nevoie. Acest atac nedrept asupra Ucrainei și a umanității în general este devastator, iar poporul ucrainean are nevoie de sprijinul nostru."

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mila Kunis (@mila_kunis_officiall)

 

”În timp ce suntem martorii curajului ucrainenilor, suntem, de asemenea, martori la povara inimaginabilă a celor care au ales siguranța. Prin intermediul GoFundMe, această strângere de fonduri va avea un impact imediat asupra eforturilor de ajutorare a refugiaților și a ajutoarelor umanitare. De acest fond vor beneficia Flexport.org și Airbnb.org, două organizații care se află în mod activ pe teren și care oferă ajutor imediat celor care au cea mai mare nevoie de el. Flexport.org organizează expedierea de provizii de ajutor către locurile de refugiați din Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova. Airbnb.org oferă locuințe gratuite, pe termen scurt, refugiaților care fug din Ucraina.

A fi alături de Ucraina înseamnă a-i sprijini pe ucraineni.”, a scris vedeta pe Instagram.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel