Actriță celebră din China, cu nasul distrus după o operație greșită: „A necrozat”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
actrita_gao_liu_china
actrita_gao_liu_china

O actriță trage un semnal de alarmă cu privire la pericolele intervențiilor chirurgicale estetice. Ea a arătat imagini cu nasul său distrus după o procedură greșită. Gao Liu este o cântăreață și actriță din China, care a jucat în mai multe filme și programe TV și a fost văzută ca o stea în ascensiune, însă în ultima perioadă dispăruse din lumina reflectoarelor.

Tânăra a postat imaginile pe platformă de socializare Sina Weibo, unde a explicat că absența ei de luni de zile se datorează unui “incident chirurgical cosmetic”, care a lăsat-o cu necroză a nasului, ceea ce înseamnă că țesutul de la vârf a murit, relatează BBC.

Gao Liu a împărtășit imagini cu cei 5 milioane de urmăritor ai ei, pornind discuții despre chirurgia estetică, care este extrem de populară în China. „Nu mă așteptam ca aceste patru ore să fie începutul unui coșmar”, a povestit ea, referitor la operația din luna octombrie. „Pielea de pe vârful nasului meu ... a devenit din ce în ce mai întunecată, iar nasul meu a devenit necrozat”, a spus ea, adăugând că avea gânduri de sinucidere.

Gao Liu a spus că a ajuns să fie internată timp de două luni și a pierdut 400.000 de yuani (61.800 de dolari). Pentru că zona este foarte afectată, timp de cel puțin un an nu va fi posibilă nicio interveniție de reconstrucție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel