Un clip TikTok, filmat într-o bucătărie, scandalizează Italia: „De fiecare dată când este redat acest videoclip, un italian moare” (video)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un clip postat pe TikTok a isterizat Italia. Filmarea, făcută de americanca Jasmine Giltrow, dezvăluie un secret de gătire rapidă a pastelor. Italienii care au văzut filmarea au luat foc!

Italienii, război pe TikTok împotriva celor care și-au permis să gătească spaghete nu fierbându-le, ci punându-le la gătit direct în sos. Protagonistul videoclipului este Jasmine Giltrow care prezintă preparatul ca pe un „pont de viață”, unul dintre acele sfaturi de neratat și de urmat.

Pastele se pun direct în sosul de roșii și se lasă la fiert astfel, înainte de a pune chiftelele în oală, la sfârșitul gătitului. Videoclipul are apropae 140 de mii de aprecieri, aproape 4.000 de share-uri și peste 2.800 de comentarii, care mai de care mai aprins.

Barbiebbaby comentează „Italia a părăsit grupul” și vitt0ria.m spune: „De fiecare dată când este redat acest videoclip, un italian moare”. Martinamirabile03, subliniază: „Fac atac de cord”. 

Dar sunt cei care îl apără pe autorul videoclipului. Mickeylynn305: "Pastele absoarbă mult mai mult gust în acest fel. E grozav." Mulți își dau seama de furia trezită în poporul italian: „Italienii au găsit videoclipul și nu sunt mulțumiți”....

@jasminegiltrow

If you love a certain New York Italian restaurant chain this ones for you. ##lifehacks ##foodies ##foodtiktok ##newyorkitalian ##frankieandbennys

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel