Activistul Daniel Bodnar, primul mesaj după accident: „Piciorul stâng nu-l simt. Puteam să mor“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Activistul de mediu Daniel Bodnar a transmis, duminică seară, primul mesaj după accidentului grav avut săptămâna trecută, în urma căruia a ajuns la spital în stare gravă,  fiind necesare mai multe intervenții chirurgicale.

„Bună seara, oameni frumoși!

Vă scriu acest mesaj de pe patul spitalului! Durerile de după operație sunt încă foarte intense, piciorul stâng nu-l simt în mare parte, dreptul are și el probleme, iar bazinul încă este amorțit.

A fost o mare încercare, puteam să mor, dar vreau să vă spun atât: sunt binecuvântat că astăzi sunt în viață și îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru asta! Nu știu cât va dura recuperarea completă a corpului meu, dar sunt încredințat că Dumnezeu poate face oricând o mare minune și voi putea umbla printre voi.

Rugați-vă pentru mine și știu că asta se va întâmpla pentru că avem un Dumnezeu puternic!Vă mulțumesc din suflet pentru miile de mesaje pe care le-ați trimis și rugăciunile înălțate pentru mine! Vă rog să mă iertați că nu reușesc să vă răspund, dar nu pot să stau foarte mult timp pe telefon pentru că încă am dureri mari și vreau să fiu cât mai liniștit. Vă iubesc!, este mesajul lui Daniel Bodnar pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Activistul Daniel Bodnar, care s-a luptat cu mafia pădurilor, în STARE GRAVĂ. A fost implicat într-un accident de circulație

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost implicat, marți, într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta ar putea  rămâne paralizat de la brău în jos și l-au trimis de urgență la Iași. Un tânăr de 24 de ani conducea autoturismul BMW deținut de Daniel Bodnar, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra volanului, a intrat în podeț și apoi în poarta unei case, impactul fiind unul extrem de violent, scrie Ziar de Suceava. Cei doi au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la Spitalul Județean Suceava. Mai grav rănit a fost Daniel Bodnar care a fost diagnosticat cu "fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel