EXCLUSIV  Accidente mortale cu români, pe bandă rulantă: Motivul, clar: "Nimeni nu știe, dar.."

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Nu există nici o zi fără o veste proastă de pe șoselele din Uniunea Europeană: Șoferii români de pe TIR-uri sunt implicați în accidente grave cu o frecvență tot mai crescută, iar oamenii se întreabă pe bună dreptate ce se întâmplă. Liviu Pricop, care știe ce înseamnă să faci transport în Uniunea Europeană spune programul de coșmar pe care îl au șoferii și explică ce duce la astfel de accidente. 

"Oboseală, stres, supărări, toate acestea au efect asupra creierului și corpului, reflexele nu mai sunt la fel ca ale unui șofer neamț, olandez, elvețian. Aceștia ajung seară acasă, își văd familia, fac o baie caldă, dorm liniștiți într-un pat confortabil, pe când noi, românii, șoferii kamikaze, am devenit sclavii Europei, sclavii firmelor de recrutare, sclavii dispecerului, sclavii banului. Pentru unii care nu știu, un echipaj muncește 21 ore cu 9 ore de pauză, un singur șofer conduce 15 ore cu 9 ore de pauză. În cele 9 ore trebuie să gătești, să îți speli haine, să faci dus și nu în ultimul rând trebuie să dormi cu mare grijă că să nu ți se fure motorină. Toate acestea duc la accidentele frecvente în care sunt implicați mulți șoferi români, din păcate. Dumnezeu să îi ierte pe cei care s-au dus poate, spre o lume mai bună," a fost mesajul lui Liviu Pricop.

Ultimul accident grav în care au fost implicați doi români care și-au pierdut viața, poate fi accesat aici: Doi români, morți pe autostrada A9. Imagini de locul tragediei

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel