Accident teribil în județul Sibiu: Patru români, între care doi copii, în spital, după ce trei mașini s-au ciocnit

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital în urma unui accident produs pe DN 14. Trei mașini s-au ciocnit și una s-a răsturnat, anunță echipele de intervenție.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt temporar pe DN 14, la ieșirea din localitatea Șeica Mare către Mediaș, în județul Sibiu.

Trei autoturisme au fost implicate într-o coliziune. În urma impactului, o mașină s-a răsturnat în afara carosabilului. Patru persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital. Din primele informații sunt implicate 4 persoane ( doi adulți și doi copii). Una dintre persoane (o femeie) este încarcerată. 

O femeie a rămas încarcerată după impactul dintre trei autoturisme. Echipajul de descarcerare intervine pentru descarcerare persoanei de sex feminin.

La fața locului a intevenit ISU Sibiu cu 3 echipaje SMURD dintre care un echipaj cu medic precum și un echipaj de descarcerare. Un echipaj SAJ se află în sprijin.

Echipajul SAJ a transportat la UPU Sibiu un bărbat de 40 ani cu fractura col femural si traumatism de bazin. Al doilea echipaj a transportat un copil policontuzionat.

Se estimează că traficul auto va fi deblocat în jurul 18.00, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel