Accident teribil cu doi morți și cinci răniți în Dâmbovița

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Doi morţi și cinci răniţi, printre care patru copii cu vârste cuprinse între 9 şi 11 ani, este bilanţul unui accident care a avut loc luni seară pe pe DN 7 în județul Dâmbovița.

Din primele cercetări, se pare că de vină pentru producerea tragediei ar fi un bărbat de 79 de ani, care a virat fără să se asigure. Celălalt conducător auto n-a mai apucat să evite impactul.

Tragedia s-a petrecut aproape de ieşirea din localitatea Tărtăşeşti către Bucureşti. Din primele verificări, se pare că şoferul în vârstă de 79 de ani, ar fi efectuat neregulamentar manevra de întoarcere, fără să se asigure, și așa s-a produs accidentul, spun anchetatorii.

Șoferul celuilalt autoturism nu a mai apucat să frâneze și a lovit puternic maşina în care se aflau cei doi soţi.

„Cei care au întors aici i-ar fi tăiat calea domnului care venea cu viteză şi trebuia să intre în localitate. Aşa e când e viteză şi neatenţie”, spune un martor, potrivit Știrile PRO TV.

„I-a ieşit în faţă şi nu a putut să evite. (...) E de vină cine a întors, eu aşa ştiu”, consideră o rudă.

 

Maşina celor doi a fost aruncată pe câmp

 

În urma impactului, maşina celor doi a fost aruncată pe câmp. Oamenii au rămas blocaţi în autoturism, iar mai multe echipaje de prim ajutor au intervenit de urgenţă.

„Un accident de circulaţie cu victime multiple. Două victime erau încarcerate, în urma manevrelor de resuscitare, din păcate au decedat”, a precizat Marius Marin, asistent medical SAJ Dâmboviţa, conform sursei citate.

În celălalt autovehicul se aflau şoferul de 34 de ani şi patru copii, cu vârste între 9 şi 11 ani. Aceştia au scăpat cu răni uşoare.

„Am găsit șapte victime, două inconştiente, am întreprins manevre de descarcerare pentru a le extrage, şi cinci conştiente”, a declarat plt. adj. Eugen Bucur - șef garda intervenție Detaşamentului de pompieri Răcari.

Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs această nenorocire.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel