Accident mortal: Un român a fost lovit de o autoutilitară

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un accidentul rutier s-a produs în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 01:30, pe DN 1, în zona localității Păulești, din județul Prahova. O autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 34 de ani a accidentat un bărbat care se afla în traversarea părții carosabile. În urma accidentului, pietonul a decedat, relatează realitateadeprahova.net.

Aaccidentul s-a produs în timpul nopții, pe DN1, în zona Păulești, pe sensul de mers Ploiești – Brașov. Acesta a fost provocat de o autoutilitară care a accidentat un bărbat în vârstă de 45 de ani. În urma impactului, pietonul a decedat, relatează realitateadeprahova.net.

Potrivit IPJ Prahova, conducătorul autoutilitarei, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea, traficul rutier a fost restricționat pe durata cercetării la fața locului.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Prahova.

 

Accident pe DN1. Trei persoane au fost grav rănite 

 

Un accident asemănător s-a produs în urmă cu câteva zile, când trei persoane au fost grav rănite într-un accident produs în urma coliziunii a două autoturisme, pe DN1, în localitatea Sântimbru, două dintre victime fiind încarcerate şi una propulsată în afara maşinii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba. Ulterior, una dintre victimele accidentului a murit.

Una dintre cele trei persoane grav rănite într-un accident rutier produs pe DN1, în localitatea Sântimbru, a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan.

În urma accidentului în care au fost implicate două autoturisme, o victimă a fost aruncată în afara habitaclului, fiind găsită în stop cardio-respirator, iar echipajul SMURD trimis la locul accidentului i-a aplicat manevre de resuscitare. Alte două persoane au rămas încarcerate, cu multiple traumatisme, acţionându-se pentru descarcerarea lor.

Ulterior, toate cele trei victime au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la UPU Alba Iulia, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

"Din păcate, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul", a anunţat, la scurt timp, Radu Botezan.

Poliţia a demarat cercetări la faţa locului, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Potrivit Poliţiei, traficul se desfăşoară îngreunat pe DN1, în zona în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel