Accident mortal provocat de un român în Austria. "Cerbul" lovit pe autostradă era de fapt un bulgar

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Bărbatul lovit mortal cu mașina de un cuplu de români este un cetățean bulgar aflat în vacanță. Victima a fost identificată de autoritățile din Austria. 

Bărbatul care a murit în urma accidentului de circulație de pe Westautobahn lângă Schörfling am Attersee (districtul Vöcklabruck), a fost identificat. 

Potrivit publicației laumat.at, persoana care se plimba pe Westautobahn în întuneric înainte să fie lovită de mașina unui cuplu de români care locuiește în Germania este un cetățean bulgar în vârstă de 44 de ani. 

Bulgarul s-a rătăcit de grupul său

 

Încă de duminică, 5 septembrie, existau suspiciuni că victima ar putea fi un bărbat care a fost raportat că a dispărut dintr-un grup turistic care făcuse o escală în zona de serviciu a autostrăzii Hainbach Süd din Aurach am Hongar.

Din ancheta efectuată de Oficiul de Poliție Penală de Stat, a fost, de asemenea, confirmat că persoana respectivă a fost lovită doar de mașina cuplului de români, deși aparent părea lovită de mai multe vehicule înainte de sosirea poliției.

Cum s-a întâmplat nenorocirea de pe A1

 

Un român în vârstă de 47 de ani, stabilit în Germania, conducea mașina sa pe banda din dreapta, când, brusc, ceva necunoscut s-a izbit în partea stângă față a vehiculului. A frânat imediat, a oprit pe banda de urgență și a sunat la poliție. Șoferul a presupus că a fost un accident cu un cerb.

Cu toate acestea, polițiștii și-au dat seama că era vorba de rămășițe umane și au închis autostrada. Aceasta a rămas închisă până la ora 9.50 pentru curățenie și investigații. Șoferul și soția sa au fost în stare de șoc și au fost transportați la spitalul Salzkammergut din Vöcklabruck.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel