Austria. Șofer român și soția sa, în stare de șoc după ce au accidentat mortal un om pe autostradă: „Am crezut că este un cerb“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un accident mortal de trafic s-a produs luni seara pe autostrada de vest lângă Schörfling am Attersee (districtul Vöcklabruck). Un român a călcat cu mașina un pieton.

Șoferul român a călcat și a ucis un pieton pe A1 în Austria Superioară. Pietonul, persoană încă neidentificată, a fost lovită și ucisă de o mașină pe Westautobahn, în direcția Viena, în apropiere de Schörfling (districtul Vöcklabruck), în noaptea de luni spre marți.

Un român în vârstă de 47 de ani, stabilit în Germania, conducea mașina sa pe banda din dreapta, când, brusc, ceva necunoscut s-a izbit în partea stângă față a vehiculului. A frânat imediat, a oprit pe banda de urgență și a sunat la poliție. Șoferul a presupus că a fost un accident cu un cerb, a declarat poliția.

Cu toate acestea, polițiștii și-au dat seama că era vorba de rămășițe umane și au închis autostrada. Aceasta a rămas închisă până la ora 9.50 pentru curățenie și investigații. Până luni dimineață, încă nu existau indicii cu privire la persoana ucisă. Șoferul și soția sa au fost în stare de șoc și au fost transportați la spitalul Salzkammergut din Vöcklabruck.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel