Accident mortal în această dimineață, pe DN 72, la Mija. O persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis
Tragedie în județul Olt: Un copil de trei ani a murit strivit de o poartă de 500 de kilograme - Dosar penal deschis

O persoană a murit şi patru au fost rănite, marţi dimineaţă, într-un accident rutier, care a avut loc pe DN 72, în localitatea Mija, a informat ISU Dâmboviţa.

Accidentul mortal s-a produs, marți de dimineață, în jurul orei 05.44, pe DN 72, pe raza localității Mija, după ciocnirea dintre un autoturism și o autoutilitară.

Potrivit pompierilor de la fața locului, trei victime au fost găsite în autoturism și alte două în autoutilitară. Victima care a decedat este șoferul autoturismului, un bărbat.

De asemenea, sunt implicați și doi copii, dintre care, minorul de 15 ani, descarcerat din autoutilitară, a fost transportat la UPU Ploiești. În schimb, minorul rănit din autoturism a fost transportat la UPU Târgoviște.

"La locul accidentului echipajele de intervenţie au găsit cinci persoane care necesită îngrijiri medicale, dintre care trei sunt încarcerate. Dintre cele cinci persoane, două sunt minore. Din nefericire, şoferul autoturismului, care era în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat", a precizat ISU Dâmboviţa, conform Agerpres.

Răniţii au fost transportaţi la spital

La faţa locului se acţionează cu o autospecială de stingere, două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD şi două ambulanţe. 

Două persoane au fost descarcerate de pompieri din autoturism, dintre care una inconștientă și pentru care au fost începute manevrele de resuscitare. Din păcate, persoana aflată în stare de inconștiență, era chiar șoferul și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Și cea de-a treia persoană a fost descarcerată de pompieri din autoutilitară și este preluată de un echipaj SAJ. 

 

Traficul din zona accidentului este blocat

 

Pompierii Detașamentului Moreni au asigurat zona accidentului, conform DBonline. Aceștia au intervenit cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, fiind ajutați și de pompierii Detașamentului Târgoviște, care acționează cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.  De asemenea, SAJ Dâmbovița a intervenit cu două echipaje.

Nu se știe cauza nefericitului accident rutier, încă. Polițiștii aflați la fața locului fac cercetări pentru a stabili motivul. Pentru o scurtă perioadă de timp, traficul în zona accidentului a fost blocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel