Accident mortal de muncă. Un român a decedat, după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în lacul unei balastiere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Accident mortal de muncă. Un român a decedat, după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în lacul unei balastiere
Accident mortal de muncă. Un român a decedat, după ce s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în lacul unei balastiere

Un accident mortal de muncă s-a petrecut marţi, 25 ianuarie 2022, în judeţul Olt. Un bărbat, care lucra într-o balastieră, s-a răsturnat cu buldoexcavatorul şi a decedat. 

Martorii au chemat ajutoare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat, pompierii căutându-l la aproximativ patru metri de mal, în apa îngheţată şi în condiţii de vizibilitate redusă.

„Echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi Gărzii Osica, cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri şi ambarcaţiune cu motor, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, cu peridoc şi barcă cu motor, au intervenit în localitatea Cioroiu, la o persoană căzută cu un buldoexcavator, în lacul unei balastiere, scrie adevarul.ro.

La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la faţa locului, bărbatul care manevra utilajul a fost surprins în cabina buldoexcavatorului. Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop carido-respirator“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Bărbatul în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale fără semne vitale, fiind constatat decesul, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

 

Un automobil, cu patru români, a plonjat într-un râu, în județul Cluj

 

O mașină cu patru persoane a plonjat, luni, 24 ianuarie, într-un râu, în județul Cluj. Toți patru au ajuns la spital, relatează Mediafax.

Un accident rutier s-a produs luni pe DJ 103H, în localitatea Săcuieu, județul Cluj. Un bărbat de 32 de ani din județul Arad, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Scrind Frăsinet spre Bologa, într-un viraj la dreapta a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în râul din apropierea drumului. Șoferul și ceilalți trei pasageri aflați în autoturism au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii anunță că, atunci când au ajuns la locul accidentului, răniții erau deja preluați de un autoturism privat și un echipaj SAJ pentru a fi transportați la spital. Ulterior sosirii acestora la Spitalul orășenesc din Huedin a fost solicitată o autospecială pentru transport victime multiple a ISU pentru a fi transferați la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel