Accident între două microbuze: Unul de marfă şi unul cu români

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Accident între două microbuze: Unul de marfă şi unul cu români. FOTO: captură Observator
Accident între două microbuze: Unul de marfă şi unul cu români. FOTO: captură Observator

Un microbuz în care se aflau opt persoane şi un autobuz de marfă au fost implicate, miercuri după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 68A, în judeţul Timiş. Două persoane au fost rănite. Traficul pe drumul naţional care preia întreg traficul de pe autostrada A1 a fost blocat în urma accidentului.

Un accident rutier soldat cu doi răniţi s-a petrecut, miercuri, între un microbuz de marfă şi un altul de transport persoane pe DN 68 A, în Timiş, relatează Observator. „În data de 17.05.2023, ora 16:33, în urma apelului primit pe SNUAU 112, am fost anunţati despre producerea unui accident rutier pe DN 68A, în localitatea Coşava. A fost alertată Staţia de Pompieri Făget şi trimişi la locul intervenţiei 6 subofiţeri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului intervine o ambulanţă S.A.J cu medic”, a transmis ISU Timiş.

 

Într-unul dintre microbuze se aflau opt persoane

 

În accident au fost implicate un microbuz de transport marfă, în care se afla doar şoferul, şi un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 oameni.

„În urma evenimentului au rezultat două victime (un bărbat şi o femeie), conştiente şi cooperante, ambele din microbuzul de transport persoane.

Acestea primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a adăugat ISU Timiş. Traficul a fost blocat pe porţiunea de drum unde a avut loc accidentul.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel