Accident înfricoșător în Ucraina. Un autobuz și un microbuz, care evacuau refugiați, s-au izbit frontal: Șapte morți și nouă răniți - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Accident înfricoșător în Ucraina. Un autobuz și un microbuz, care evacuau refugiați, s-au izbit frontal Șapte morți și nouă răniți. FOTO: Poliția din regiunea Hmelnytsky
Accident înfricoșător în Ucraina. Un autobuz și un microbuz, care evacuau refugiați, s-au izbit frontal Șapte morți și nouă răniți. FOTO: Poliția din regiunea Hmelnytsky

Un teribil accident a avut loc astăzi în regiunea Hmelnițki din Ucraina, după ce un microbuz și un autobuz, care evacuau refugiați, s-au izbit frontal. Șapte persoane au murit și alte nouă au fost rănite.

Potrivit Ukrinform, poliția din regiunea Hmelnițki susține că tragedia a avut loc în jurul orei 06:00, pe autostrada Kropyvnytskyi-Znamyanka, în apropiere de satul Lozova a comunității teritoriale Volochysk. 

2. -imagine fara descriere- (accident-infricosator-in-ucraina--un-autobuz-si-un-microbuz--care-evacuau-refugiati--s-au-izbit-frontal-sapte-morti-si-noua-raniti---foto-2.jpg)

„A avut loc o coliziune între un autobuz Setar, condus de un șofer de 61 de ani din regiunea Donețk, și un microbuz Mercedes-Benz Sprinter, care transporta migranți de la Dnipro la Ternopil”, se arată în comunicatul Poliției.

3. -imagine fara descriere- (accident-infricosator-in-ucraina--un-autobuz-si-un-microbuz--care-evacuau-refugiati--s-au-izbit-frontal-sapte-morti-si-noua-raniti---foto-3.jpg)

Se reține că în urma accidentului au murit la fața locului șoferul și șase pasageri ai microbuzului. Alți nouă pasageri ai vehiculului au fost internați la Volochysk. În prezent, se stabilesc datele personale ale morților și răniților. Șoferul și pasagerul autobuzului nu au fost răniți grav.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. 

 

Un autobuz cu refugiați ucraineni s-a răsturnat, în Italia. O femeie a murit pe loc

 

Amintim că duminică, un alt accident grav s-a produs pe autostrada A14 Bologna-Taranto din Italia, după ce un autobuz cu refugiați ucraineni a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. O femeie a murit.

Au fugit de războiul din Ucraina, dar au fost implicați într-un accident rutier înfricoșător în Italia. O femeie a fost victima accidentul grav, produs duminică cu puțin înainte de ora 6:45 pe A14 Bologna-Taranto. Accident s-a produs pe tronsonul dintre Cesena și Valle del Rubicone în direcția Ancona, la kilometrul 101, a transmis poliția italiană. Oamenii legii au mai adăugat că o femeie a murit, iar celelalte 21 de persoane implicate nu au avut nevoie de asistență medicală de urgență.

Femeia decedată avea doi copii minori, care au fost preluați de serviciile sociale. Victima a rămas blocată sub autobuz. La fața locului au fost salvatorii, patrulele poliției rutiere și personalul din Secția III Bologna a Autostrade per l'Italia. Autocarul se îndrepta spre Pescara. Două autobuze circulau spre sud, dintre care unul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Pasagerii au fost duși la subsecția poliției rutiere din Forlì pentru asistență, în timp ce așteptau să-și reia călătoria. Ulterior, a fost adus un alt autovehicul, în timp ce pompierii l-au ridicat pe cel implicat în accident cu ajutorul a două macarale mobile. Poliția rutieră a demarat o anchetă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel