Accident înfiorător în Ungaria: Mai mulţi morţi şi răniţi după ce un tren a lovit o camionetă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mai multe persoane au murit marţi dimineaţă în sudul Ungariei după ce un tren a lovit o camionetă, a anunţat poliţia, potrivit MTI şi Reuters.

De asemenea, mai multe persoane au fost rănite în accidentul produs aproape de ora locală 07:00 pe raza localităţii Mindszent.

Camioneta traversa calea ferată când a fost lovită de tren, care a deraiat şi s-a oprit într-un şanţ.

Poliţia a închis zona, iar la faţa locului au fost trimise echipe de intervenţie, pompieri şi un elicopter-ambulanţă. 

Potrivit serviciilor de urgență, coliziunea a făcut ca trenul să deraieze și să se răstoarne în șanț. Pompierii din Hódmezővásárhely, Szentes, Szeged și Mindszent au fost chemați la locul accidentului. Salvarea tehnică este gestionată de serviciul operațional de gestionare a dezastrelor. La fața locului a sosit și un elicopter de ambulanță.

Accident înfiorător în Ungaria: Mai mulţi morţi şi răniţi după ce un tren a lovit o camionetă

 

Mávinform a precizat pe site-ul său că la bordul trenului se aflau 22 de pasageri, dintre care doi au fost grav răniți și opt au fost răniți ușor; mai mulți pasageri ai camionului au murit.

Aceștia au adăugat că bariera luminoasă funcționa bine, iar duba a intrat în fața trenului, în ciuda semnului "accesul interzis".

Din cauza investigației la fața locului și a salvării tehnice, se așteaptă ca autobuzele de înlocuire să circule între Szentes și Hódmezővásárhely până miercuri dimineața, au declarat aceștia.

Krisztina Molnár, purtătoarea de cuvânt a Direcției Județene de Pompieri din Csongrád-Csanád, a declarat pentru 24.hu că în dubă se aflau șapte persoane, iar cinci cadavre au fost recuperate de pompieri. Niciunul dintre pasagerii trenului nu a murit.

Potrivit Mávinform, la bordul trenului se aflau 22 de pasageri, dintre care doi grav răniți și opt răniți ușor. Aceștia au adăugat că bariera luminoasă funcționa bine, iar duba a trecut în fața trenului în ciuda semnului "accesul interzis". Din cauza investigației la fața locului și a salvării tehnice, se așteaptă ca autobuzele de înlocuire să circule între Szentes și Hódmezővásárhely până miercuri dimineața.

Ulterior, purtătoarea de cuvânt a Direcției Județene de Poliție din Csongrád-Csanád, Szilvia Szabó, a confirmat că cinci bărbați care lucrau ca muncitori și-au pierdut viața în accident și peste zece au fost răniți.

Poliția a închis întreaga lățime a drumului 4521 pe durata inspecției la fața locului și a salvării tehnice. La ora nouă, traficul era din nou pe jumătate de bandă.



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel