Accident în lanț pe autostradă în Germania: un șofer român, rănit grav

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Accident în lanț pe autostradă în Germania, un șofer român, rănit grav. Sursa foto: freepik.com
Accident în lanț pe autostradă în Germania, un șofer român, rănit grav. Sursa foto: freepik.com

Patru persoane au fost rănite, unele grav, într-un accident de circulație cu patru vehicule implicate pe A3 lângă Hamminkeln în direcția Köln sâmbătă dimineață, 4 noiembrie.

Autostrada a fost închisă timp de aproximativ două ore. Prin urmare, s-a creat un ambuteiaj de aproximativ 7 km.

Potrivit anchetei, un bărbat de 63 de ani din Essen își conducea mașina pe A 3 spre Köln când a fost nevoit să frâneze din cauza traficului aglomerat.

Un șofer român, în vârstă de 52 de ani nu a reacționat și a lovit mașina oprită. La rândul lor, un șofer, în vârstă de 27 de ani, din Darmstadt-Dieburg și un șofer de 54 de ani din Rees nu au putut, de asemenea, să frâneze la timp.

În urma coliziunilor, românul de 52 de ani a fost grav rănit, iar alte trei persoane au fost rănite ușor. Zona a trebuit să fie temporar închisă complet în timp ce răniții erau salvați și se înregistra accidentul. Ofițerii au deviat traficul la intersecția Hamminkeln.

Un român care ara pământul și-a pierdut viața după ce a fost prins sub tractor, în Spania.

 

Tragedie în Spania: Un român și-a pierdut viața după ce a fost prins sub tractor

 

Un bărbat a murit după ce a fost prins sub un tractor în Esporles, Mallorca, după ce s-a răsturnat. Un bărbat a murit vineri după-amiază după ce un tractor s-a răsturnat și a rămas prins sub el în Esporles (Mallorca). Incidentul a avut loc în jurul orei 14.15, într-o fermă mare situată pe drumul de la Puigpunyent la Esporles (Ma-1101).

Se pare că ferma aparține unui străin, iar un bărbat în vârstă de 60 de ani, de naționalitate română, lucra pământul cu un tractor.

La un moment dat, vehiculul a trecut foarte aproape de un un zid de piatră de susținere a terenului - care a cedat și a sfârșit prin a se răsturna. În timp ce se apleca, o margine de fier a tractorului l-a lovit în cap și a murit pe loc.

Alți muncitori care se aflau pe teren, văzând vehiculul răsturnat, l-au ridicat cu un lift hidraulic, dar bărbatul murise deja.

Echipele de urgență au fost alertate rapid. Numeroși pompieri de la pompierii din Mallorca, poliția locală din Esporles, o ambulanță SAMU 061 și Guardia Civil (Garda Civilă) au fost trimiși în zonă.

Personalul medical nu a putut decât să certifice decesul victimei, întrucât aceasta a murit pe loc. Garda Civilă investighează acum dacă a fost vorba de un accident de muncă. În ultimii ani, în Mallorca au avut loc numeroase accidente cu tractoare soldate cu victime.

Citește mai multe AICI.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel