Accident groaznic în Italia: Trei morți după ce două mașini s-au ciocnit puternic

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Accident mortal pe autostrada Cinisi: Un muncitor mort și trei răniți FOTO: captură ilmessaggero.it
Italia. Accident mortal pe autostrada Cinisi: Un muncitor mort și trei răniți FOTO: captură ilmessaggero.it

Un accident teribil a avut loc astăzi pe șoseaua Carnica, la granița dintre municipalitățile Cavazzo Carnico (Udine) și Tolmezzo din Italia. Trei oameni au murit în urma coliziunii.

Trei persoane au murit astăzi într-o coliziune frontală între două mașini, de-a lungul drumului național 52, la granița dintre municipalitățile Cavazzo Carnico (Udine) și Tolmezzo. Un bărbat care se deplasa singur într-una dintre mașini și ambii ocupanți - un bărbat și o femeie - ai unei alte mașini, o mașină mică, au murit în accident. La fața locului acționează polițiștii și salvatorii.

Cele trei victime ale accidentului rutier foarte grav sunt rezidenți din zonă. Impactul a fost atât de violent încât salvatorii au avut mari dificultăți în a extrage cadavrele din fiarele contorsionate ale mașinilor și cu atât mai mult în a le identifica. Deocamdată s-a aflat doar că șoferul uneia dintre cele două mașini implicate, un break Saab, este un bărbat de 45 de ani; una dintre cele două victime găsite fără viață în cel de-al doilea vehicul - un Fiat 500 - este o femeie de 72 de ani.

Drumul este în continuare închis circulației pe ambele sensuri pentru a permite finalizarea anchetei și finalizarea operațiunilor de curățare. În momentul coliziunii uriașe, în zonă ploua puternic, iar suprafața drumului era alunecoasă. Printre posibilele cauze ale coliziunii frontale, ar putea fi o depășire riscantă, un moment de distragere a atenției sau o îmbolnăvire a unuia dintre șoferi. La fața locului acționează carabinieri, pompieri și personal medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel