UPDATE. ACCIDENT GRAV. Un autocamion s-a RĂSTURNAT, șoferul a MURIT

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Traficul rutier este blocat, în această dimineaţa, pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, unde un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, existând scurgeri de motorină din rezervor, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc la kilometrul 60+600 metri, între localităţile Urziceni şi Cotorca, judeţul Ialomiţa.

Citește și Germania. ACCIDENT MORTAL. Un cântăreț iubit de ROMÂNI a MURIT. Saban Saulic venea de la un concert (VIDEO)

Un autocamion s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Întrucât sunt prezente scurgeri de motorină din rezervor, perimetrul a fost delimitat, fiind oprită circulaţia în ambele sensuri, conform Infotrafic.

 

UPDATE


Un bărbat de 56 de ani a murit, marţi dimineaţa, după ce TIR-ul condus de acesta s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN 2, în zona satului Cotorca, din comuna Ciocârlia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, conducătorul auto a rămas încarcerat în capul-tractor al vehiculului.

„Din cauza modului în care s-au poziţionat, în urma accidentului, cabina, remorca şi încărcătura TIR-ului, salvatorii de la Detaşamentul Urziceni au lucrat timp de aproximativ 2 ore pentru asigurarea accesului către victimă şi scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate cu mijloacele din dotarea autospecialei pentru descarcerare. Din nefericire, viaţa bărbatului nu a putut fi salvată”, a precizat sursa citată.

Conform acesteia, impactul vehiculului cu solul a condus la producerea unor avarii inclusiv la rezervor, existând scurgeri de motorină.

„Perimetrul a fost delimitat şi au fost asigurate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor în zonă, cu ajutorul unei autospeciale de stingere”, a mai spus Lăcrămioara Chirea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel