Accident grav: Șapte răniți, printre care și trei copii

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Şapte persoane au fost rănite în această seară într-un accident grav, produs pe DN7 în localitatea Tărtăşeşti, a anunţat ISU Dâmboviţa.

În urma accidentului, șapte persoane au fost rănite în această seară în carambolul produs pe DN7 în localitatea Tărtăşeşti, a anunţat ISU Dâmboviţa. Potrivit sursei citate, două persoane sunt inconştiente şi se încearcă resuscitarea lor, iar un adult şi patru copii primesc îngrijiri medicale la faţa locului. Potrivit autorităților, în accident au fost implicate două autoturisme.

"La locul accidentului au fost identificate două persoane încarcerate în unul dintre autoturisme şi imediat s-au început operaţiunile de descarcerare. În al doilea autoturism au fost identificate cinci persoane, patru copii şi un adult, care sunt asistate medical de echipajele SAJ. Cele două persoane au fost scoase de pompieri din autoturism în stare de inconştienţă şi au fost începute manevrele de resuscitare", precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului acţionează echipaje de pompieri de la Detaşamentul Titu cu o autospecială de descarcerare, de la Garda Răcari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, transmite Agerpres.

Update: Două persoane au murit în accident. Este vorba despre un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 72 de ani, ambii pasageri într-o maşină. Cele două persoane au fost găsite încarcerate şi inconştiente de salvatorii ajunşi la faţa locului. Alte patru persoane, toate aflate în a doua maşină implicată în accident, un adult de 34 de ani şi trei copii, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

 

Copil de cinci ani, preluat cu elicopterul SMURD

 

Un accident la fel de grav s-a produs duminică, 7 noiembrie, după ce autoturismul în care se aflau trei persoane a lovit un gard în localitatea dâmboviţeană Hulubeşti, printre victime fiind şi un copil de cinci ani care a fost preluat de un elicopter SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, trei persoane au fost rănite, duminică, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un gard în localitatea dâmboviţeană Hulubeşti, printre victime fiind şi un copil de cinci ani care a fost preluat de un elicopter SMURD.

Trei persoane au fost rănite, iar în urma impactului au rămas blocate în autoturism. Două dintre persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Târgoviște. La locul accidentului a ajuns și elicopterul SMURD pentru preluarea unui copil în vârstă de cinci ani, care a suferit traumatism cranian. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

"La locul evenimentului pompierii au identificat trei persoane încarcerate. Acestea sunt conştiente şi prezintă politraumatisme. Imediat au fost începute operaţiunile de descarcerare a persoanelor. În acelaşi timp, se asigură măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la baterie şi măsurile de stabilizare a autoturismului pentru protecţia victimelor şi a personalului de intervenţie. Toate persoanele au fost scoase din autoturism şi au fost preluate de echipajele medicale de la Ambulanţă", precizează ISU Dâmboviţa.

Salvatorii au mai intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel