Accident grav pe Valea Oltului. O fetiţă de 10 ani, lovită mortal de o maşină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O fetiţă, în vârstă de 10 ani, care a traversat neregulamentar, a fost lovită duminică de o maşină, pe DN 7, în localitatea Racoviţa. 

Potrivit Potrivit IPJ Vâlcea, maşina condusă de un bărbat de 54 de ani ar fi acroşat copilul, care a murit la spital. 

Din primele date rezultă că fetiţa traversa strada neregulamentar. Copilul a fost dus la spital, ulterior fiind anunţat decesul acestuia.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul a fost blocat total în zonă. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

 

Șofer român, accident cumplit în Italia: a scăpat camionul de sub control și a ucis o femeie pe banda de urgență

 

Un șofer român de camion a provocat un accident teribil pe o autostradă în Italia, în urma căruia și-a pierdut viața o femeie.  

Un șofer român a scăpat de sub control camionul pe care-l conducea și a intrat în plin într-o mașină oprită pe banda de urgență. În urma impactului, o femeie a murit sub ochii îngroziți ai fiului său.

Potrivit publicației leggo.it, cei doi se opriseră pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni. Mașina nu mai mergea, așa că fiul a coborât pentru a verifica ce s-a întâmplat, în timp ce aștepta sosirea serviciilor de urgență. Mama sa a rămas la bordul mașinii, pentru că soarele ardea cu putere, iar găsirea unui adăpost la umbră era imposibilă pentru ea.

 

Camionul românului a izbit cu putere mașina în care se afla femeia

 

Dintr-o dată, s-a dezlănțuit iadul. Un camion scăpat de sub control a intrat violent în mașină și a transformat-o într-un morman de fiare.

Potrivit sursei citate, femeia a murit pe loc în urma accidentului, sub privirile îngrozite ale fiului ei. Femeie de 86 de ani era din Brindisi și călătorea împreună cu fiul ei de 64 de ani. Cei doi se îndreptau spre Osimo.

Incidentul s-a petrecut puțin după ora 15.00 când mașina lor a început să aibă probleme. Motorul nu mai funcționa, astfel că șoferul a fost nevoit să oprească. A tras pe banda de urgență, la kilometrul 236, pe partea nordică a carosabilului.

Bărbatul de 64 de ani a coborât, și-a pus vesta reflectorizantă și a cerut ajutor. În timp ce se afla pe marginea drumului, un camion înmatriculat în San Marino, condus de un bărbat de 45 de ani din România, a sosit brusc. Camionul, care nu transporta marfă și care avea toate documentele în regulă, ar fi intrat brusc pe banda de urgență, lovind frontal hatchback-ul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel