Accident grav pe DN 5. Un bărbat a decedat şi alte patru persoane sunt rănite

Andreea Cosma |
Data publicării:

Accident grav în această seară pe DN 5, pe sensul de mers către Bucureşti, după ce, în apropierea localităţii Uzunu din judeţul Giurgiu, soldat cu patru răniţi şi un decedat. Un elicopter a fost solicitat la faţa locului.

Un bărbat aflat în stop cardio-respirator, a decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului.

"În această seară, pe DN 5, pe sensul de mers către Bucureşti, în apropierea localităţii Uzunu a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei bărbaţi cu vârste de 19, 23 şi 35 de ani şi două femei cu vârste de 21, respectiv 29 de ani. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare din cadrul Punctului de lucru Călugăreni, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu, două ambulanţe tip B şi una tip C, din cadrul SAJ Giurgiu, precum şi elicopterul SMURD. Echipajele de intervenţie au constatat că o femeie şi un bărbat erau încarceraţi, iar doi bărbaţi şi o femeie se auto-evacuaseră. Bărbatul încarcerat, pasager pe bancheta din spate a maşinii, în vârstă de 35 de ani, se afla în stop cardio- respirator, echipajele medicale au efectuat manevrele de resuscitare cardio-pulmonară, dar, din păcate, în urmă cu câteva minute a fost declarat decesul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit IPJ Giurgiu, bărbatul decedat era din comuna Sânmihaiu Român din judeţul Timiş.

Tânăra de 21 de ani care are o fractură de membru inferior şi care se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului este din municipiul Bucureşti, a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la un spital din Capitală.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel