Accident grav în Timișoara: Doi bătrâni, spulberați pe trecerea de pietoni

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

Accident grav în Timișoara, după ce un șofer a piedut controlul volanului și a intrat pe contrasens. 

Un accident grav a avut loc în Timișoara în această după-amiază. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, s-a ciocnit cu o altă mașină, iar apoi autoturismul a fost proiectat în doi oameni ce traversau regulamentar strada. În urma incidentului au fost înregistrate trei victime și mai multe autoturisme avariate.

Accidentul a avut loc luni după-amiază, într-o intersecție din zona Calea Șagului, Timișoara.  Șoferul, în vârstă de 59 de ani, care a provocat incidentul conducea dinspre bulevardul 16 Decembrie, înspre Calea Șagului, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a ajuns pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău la volan. 

Acesta a intrat într-un alt autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, iar apoi mașina a spulberat doi oameni, o femeie și un bărbat de 68 de ani, care se aflau pe trecerea de pietoni. În cele din urmă, mașina condusă de șoferul care a provocat accidentul s-a oprit într-o parcare, unde a mai avariat patru autoturisme.

Se pare că șoferul care a provocat întreg accidentul  ar fi suferit o criză de epilepsie în timp ce se afla la volan. În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani", a transmis IPJ Timiș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel