Accident grav de muncă. Un muncitor român, prins sub un mal de pământ

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Accident grav de muncă. Un muncitor român, prins sub un mal de pământ
Accident grav de muncă. Un muncitor român, prins sub un mal de pământ

Un accident grav de muncă s-a produs pe o stradă de la ieșirea din municipiul Caracal, către București.

Muncitorii unei firme care execută lucrări pentru Compania de Apă Olt ar fi încercat să asigure malurile cu panouri, moment în care s-a produs o alunecare de teren, doi dintre ei fiind răniți.

Accidentul s-ar fi produs în timp ce se asigurau malurile, scrie Adevărul.

Unul dintre muncitori a fost scos și transportat la spitalul din Caracal, având răni la umăr, însă cel de-al doilea ar fi rămas prins sub panouri, pentru acesta solicitându-se ajutor prin 112. Muncitorii ar fi angajații unei firme subcontractoare. 

 

Vezi si. Spania. Un român de numai 22 de ani și-a pierdut viața după zile întregi de agonie, în urma unui accident de muncă

 

Un muncitor român, în vârstă de 22 de ani, a murit astăzi după șase zile de agonie, în urma unui accident de muncă de vinerea trecută, în zona industrială Iturrondo de Burlada, comunitatea autonomă Navarra din Spania.

Tânărul român lucra la o firmă subcontractată și a suferit o lovitură puternică în piept. Un utilaj a căzut peste el, făcându-l să intre în stop cardio-respirator. Camera de gestionare a urgențelor a SOS Navarra 112 a primit alerta despre incident la ora locală 11:20 pe 12 mai.

Potrivit informațiilor inițiale, tânărul ar fi fost prins de o cădere de pe un stivuitor. La fața locului, în incinta instalațiilor Torregrosa, au fost mobilizați membri ai Detașamentului de Pompieri Parcul Pamplona, ​​o ambulanță avansată de sprijin vital, un medic de la Centrul de Sănătate Burlada, patrule de la Poliția Municipală Burlada și agenți ai Securității Cetățenești.

După ce a fost tratat la fața locului de către poliția sanitară și locală - au fost necesare resuscitare cardio-pulmonară și defibrilator, a fost dus cu ambulanța la Spitalul Universitar din Navarra cu prognostic foarte grav, unde a fost internat la UTI. Însă, din nefericire, tânărul român a decedat astăzi la spital. 

Citește mai multe AICI.

------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel