Accident grav: Copil de cinci ani, preluat cu elicopterul SMURD

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei persoane au fost rănite, duminică, 7 noiembrie, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un gard în localitatea dâmboviţeană Hulubeşti, printre victime fiind şi un copil de cinci ani care a fost preluat de un elicopter SMURD.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, trei persoane au fost rănite, duminică, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un gard în localitatea dâmboviţeană Hulubeşti, printre victime fiind şi un copil de cinci ani care a fost preluat de un elicopter SMURD.

Trei persoane au fost rănite, iar în urma impactului au rămas blocate în autoturism. Două dintre persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la UPU Târgoviște. La locul accidentului a ajuns și elicopterul SMURD pentru preluarea unui copil în vârstă de cinci ani, care a suferit traumatism cranian. Polițiștii rutieri fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

"La locul evenimentului pompierii au identificat trei persoane încarcerate. Acestea sunt conştiente şi prezintă politraumatisme. Imediat au fost începute operaţiunile de descarcerare a persoanelor. În acelaşi timp, se asigură măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la baterie şi măsurile de stabilizare a autoturismului pentru protecţia victimelor şi a personalului de intervenţie. Toate persoanele au fost scoase din autoturism şi au fost preluate de echipajele medicale de la Ambulanţă", precizează ISU Dâmboviţa.

Salvatorii au mai intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe, scrie Agerpres.

 

A adormit la volan și a murit după ce a intrat într-o dubă

 

Un accident la fel de grav a avut loc sâmbătă seara pe un drum din județul Mureș, unde un șofer în vârstă de 72 de ani a murit, după ce mașina pe care o conducea a acroșat o dubă și apoi s-a izbit frontal de un alt autoturism.

Potrivit autorităților, în urma evenimentului rutier produs seara trecută, alte 4 persoane au fost rănite, printre care și un bărbat de origine vietnameză, care se afla în mașina șoferului care a murit. Evenimentul s-a produs pe drumul care face legătura dintre Târgu Mureș și Sighișoara. Potrivit martorilor, bărbatul în vârstă de 72 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. În aceste condiții, șoferul unei dube care circula din față a încercat să evite impactul, însă fără reușită.

După ce s-a produs impactul, șoferul nu a reușit să redreseze mașina și a intrat frontal într-un alt autoturism, care circula regulamentar. Din păcate, bărbatul în vârstă de 72 de ani nu a supraviețuit în urma accidentului. În ceea ce îl privește pe celălalt șofer, acesta a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat de urgență la spital. Pasagerii din cele două mașini s-au ales cu răni ușoare.

De asemenea, în mașina șoferului de 72 de ani, care a decedat în urma impactului, se afla și un pasager de origine vietnameză, relateaza StirileProtv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel