Accident cumplit: Un român a rămas încarcerat într-o mașină răsturnată

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Un șofer în vârstă de 73 de ani din Maramureș a rămas încarcerat în autoturismul pe care îl conducea, în urma unei coliziuni cu un alt autoturism.

Un șofer în vârstă de 73 de ani din Maramureș a rămas încarcerat în vehiculul pe care îl conducea, în urma unei coliziuni cu un alt autoturism.

Potrivit autorităților, din primele informații reiese că o șoferiță neatentă, în vârstă de 69 de ani, a lovit mașina condusă de bărbatul de 73 de ani, care s-a rostogolit pe trotuar. Din fericire, niciunul dintre conducătorii auto nu a suferit răni grave, relatează ȘtirileProtv.

Potrivit jurnaliștilor, accidentul a avut loc vineri seară, 5 noiembrie, pe un bulevard din Baia Mare, în apropierea unei intersecții. Un autoturism de teren s-a răsturnat pe trotuar, după ce un alt vehicul l-a lovit în plin.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, aflat la volanul mașinii de teren a rămas încarcerat, iar pompierii au reuşit cu greu să-l elibereze. Cu toate acestea, evenimentul a avut un final fericit, căci nicio altă persoană nu a fost pusă în pericol. Se pare că la acel moment, strada nu era circulată de alți pietoni sau conducători auto.

 

Bărbatul a fost transportat la spital

 

Bărbatul în vârstă de 73 de ani a fost rănit ușor și transportat la spitalul din Baia Mare pentru investigații suplimentare. Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

”În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe partea stângă pe trotuarul din dreapta direcției de mers, rezultând vătămarea corporală a conducătorului auto de 73 de ani. De asemenea, au fost avariați trei stâlpi de protecție de pe trotuar și un panou metalic de comandă a sistemului de semaforizare a intersecției”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Maramureș, Anca Pop, potrivit ȘtirileProtv.

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool, însă oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Cinci răniţi, în urma unui impact violent pe autostradă. O maşină s-a răsturnat în pădure

 

Un accident rutier grav a avut loc și în urmă cu câteva zile, pe Autostrada A1, în județul Giurgiu. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite. În plus, accidentul a fost atât de violent, încât unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul rutier s-a produs pe A1, la km 41, pe sensul de mers spre Pitești. În impact au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind găsit răsturnat, în afara părții carosabile.

În urma accidentului, cinci persoane, toate din același autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale. Răniții sunt trei femei, în vârstă de 21, 23 și 46 de ani și doi bărbați în vârstă de 24 și 27 de ani. Cu toții au fost preluați de echipajele medicale și au fost transportați la spital.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Gărzii de Intervenție Potlogi (județul Dâmbovița) cu două autospeciale de stingere, dotate cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel