Accident cumplit: Un român a adormit la volan și a murit după ce a intrat într-o dubă

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara pe un drum din județul Mureș, unde un șofer în vârstă de 72 de ani a murit, după ce mașina pe care o conducea a acroșat o dubă și apoi s-a izbit frontal de un alt autoturism.

Potrivit autorităților, în urma evenimentului rutier produs seara trecută, alte 4 persoane au fost rănite, printre care și un bărbat de origine vietnameză, care se afla în mașina șoferului care a murit. Evenimentul s-a produs pe drumul care face legătura dintre Târgu Mureș și Sighișoara. Potrivit martorilor, bărbatul în vârstă de 72 de ani ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. În aceste condiții, șoferul unei dube care circula din față a încercat să evite impactul, însă fără reușită.

„A adormit la volan, nu era în depăşire, venea normal, numai că am observat că începe să vină către contrasens. Am încercat să evit dar nu am reuşit, a atins roata din stânga spate”, a declarat șoferul dubei, potrivit ȘtirileProtv.

 

„În urma accidentului, au rezultat cinci victime"

 

După ce s-a produs impactul, șoferul nu a reușit să redreseze mașina și a intrat frontal într-un alt autoturism, care circula regulamentar. Din păcate, bărbatul în vârstă de 72 de ani nu a supraviețuit în urma accidentului. În ceea ce îl privește pe celălalt șofer, acesta a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat de urgență la spital. Pasagerii din cele două mașini s-au ales cu răni ușoare.

„Au rezultat cinci victime. Una cod roşu căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare, din păcate fără reușite.”, a declarat Sebastian Mocan, Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş.

 

Trei răniți au refuzat să se deplaseze la spital

 

„Mai avem trei pacienţi de cod verde care au refuzat pe proprie răspundere, contrar sfaturilor noastre, să se deplaseze la spital şi un pacient, şoferul celeilalte maşini, care este de cod galben care este transportat la spital”, a declarat medicul UPU, Mateș Oana.

De asemenea, în mașina șoferului de 72 de ani, care a decedat în urma impactului, se afla și un pasager de origine vietnameză, relateaza StirileProtv.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal. Este a doua oară în ultimele săptămâni, când în județul Mureș, un șofer care are o vârstă de peste 70 de ani, provoacă un accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel