Accident cumplit în Austria. Un mort și trei răniți, din care doi români, în urma unui impact violent

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un accident mortal a avut loc, miercuri seara, la St. Peter am Hart (districtul Braunau), Austria. În urma impactului violent, șoferul unui autoturism a murit pe loc.

 

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din districtul Braunau își conducea miercuri, în jurul orei 22.30, mașina pe B148, venind dinspre Altheim în direcția St. Un bărbat de 29 de ani, tot din districtul Braunau, conducea în fața lui.

În municipiul St. Peter am Hart, o româncă în vârstă de 26 de ani care circula în direcția Altheim a încercat o manevră de depășire cu mașina sa. În acest fel, ea nu a văzut cele două vehicule, conduse de cei doi bărbați, care veneau din sens opus.

Pentru a evita o coliziune, acesta din urmă și-a distrus mașina și s-a prăbușit pe partea dreaptă a drumului. Tânărul de 31 de ani nu a reușit însă să evite mașina care venea din sens opus și s-a ciocnit frontal cu aceasta.

Din cauza forței impactului, ambele vehicule au fost aruncate în afara șoselei și s-au oprit pe un terasament și pe un câmp din apropiere.

În urma impactului, tânărul de 31 de ani a suferit răni grave și a murit la locul accidentului. Celălalt bărbat, de 29 de ani a fost transportat la spitalul din Braunau cu răni ușoare.

De cealaltă parte, femeia în vârstă de 26 de ani și pasagerul român, în vârstă de 42 de ani, au fost răniți și au fost, de asemenea, transportați la spitalul din Braunau, scrie Heute.

 

Mașina unui șofer român a ars ca o torță pe autostradă

 

În urmă cu câteva zile, un alt șofer român a fost implicat într-un eveniment rutier, după ce automobilul său a ars ca o torță pe autostrada A12, lângă Stams. Din fericire, șoferul a reușit să iasă la timp din mașina, cuprinsă de flăcări, fiind în siguranță. Nimeni nu a fost rănit.

Șoferul în vârstă de 38 de ani observase un fum puternic în compartimentul motorului și, având prezență de spirit, a tras pe dreapta, și-a adunat toate obiecte importante din mașină și a ieșit afară. În câteva minute, automobilul a fost cuprins de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Bărbatul a alertat, apoi, pompierii. Dar nu a mai existat nicio șansă pentru mașina românului, care a ars în totalitate. Șoferul român se îndrepta spre vest în jurul orei 1 a.m. când a avut probleme cu motorul. Acesta a continuat însă să conducă, iar la un moment a observat că din compartimentul motor se ridica fum.

Imediat a oprit, și-a luat lucrurile din mașină și a ieșit, în siguranță, afară. La fața locului au ajuns pompierii Telfs și Silz, care au făcut tot posibilul pentru să lichideze incendiul, însă vehiculul a ars complet. La fața locului a ajuns o mașină de la o companie de tractări, care a ridicat automobilul ars, scrie krone.at.

Pavajul asfaltic a fost grav avariat în urma incendiului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Autostrada Inntal a fost complet închisă pentru aproximativ 30 de minute pe durata misiunii salvatorilor.  La locul evenimentului, au intervenit Detașamentul de pompieri Silz, polițiștii și o companie locală de tractări.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel