Accident cumplit: Doi tineri morți și alți doi răniți, după ce s-au ciocnit cu un TIR

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un băiat în vârstă de 18 ani și o fată de 14 ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier petrecut în județul Dâmbovița. Alți doi tineri au fost răniți. 

Băiatul în vârstă de 18 ani și fata de 14 ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier petrecut pe DN 22, în localitatea Dumbrava, din județul Dâmbovița. Alți doi tineri au fost răniți, informează Mediafax. Din primele indicii s-ar părea că mașina în care se aflau a lovit frontal un TIR.

Accidentul din localitatea Dumbrava s-a petrecut la scurt timp după miezul nopții, informează Poliția Dâmbovița.

„Din primele cercetări, un tânăr de 18 ani, din Morteni, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 72, în localitatea Dumbrava, ar fi intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule rutier (TIR), condus de un barbat de 34 de ani. În urma impactului, din nefericirea, tânărul de 18 ani și o minoră de 14 ani au decedat. Totodată, alte doua persoane, de 14 și 21 de ani, pasagere un autoturism, sunt rănite”, potrivit sursei citate.

De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier, scrie Mediafax.

 

O mamă și fiica ei de patru ani, rănite într-un accident. Mașina lor s-a răsturnat în albia râului 

 

Un accident rutier soldat cu două persoane rănite s-a produs joi, 25 noiembrie, în localitatea Fundul Moldovei, județul Suceava. Șoferița, de 33 ani, și fiica ei, de 4 ani, au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc, azi, în jurul orei 09:20. Femeia conducea un Volkswagen Golf pe DJ 175, având direcția de deplasare Fundu Moldovei – Pojorâta.

Ajunsă într-o curbă uşoară la dreapta de la intrarea pe Podul „Timan”, șoferița nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum umed, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Mașina pătruns pe sens opus de mers, lovind parapetul mână curentă a podului. În urma impactului, a cedat parapetul din fier, iar autoturismul a căzut pe cupolă în albia râului Moldova, scrie newsbucovina.ro.

În urma accidentului, conducătoarea auto, însărcinată în mai multe săptămâni, şi fiica ei în vârstă de 4 ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit leziuni uşoare. Acestea au fost transportate la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel