Accident cumplit: Doi adulți și șase copii, dintre care unul de doi ani, au ajuns la spital

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Şase persoane, dintre care doi copii, au ajuns la spital în această seară, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în județul Suceava.

 

 

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, impactul având loc pe raza localităţii sucevene Bădeuţi, scrie Agerpres. Potrivit ISU Suceava, la faţa locului au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD B2 şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), în sprijinul acestora ajungând şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

”În urma evenimentului sunt transportați la spital doi adulți și șase minori cu vârste cuprinse între 2 ani și 37 de ani. Toți sunt conștienți și cooperanți”, au transmis cei de la ISU. Toți răniții au fost transporați la spital după ce au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Potrivit ISU Suceava, toate victimele erau conştiente şi cooperante la sosirea salvatorilor.

În urma accidentului, poliția face cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările şi cauza producerii acestuia.

 

Român, accidentat mortal pe A2

 

În această dimineață un alt accident grav a avut loc pe A2. Astfel, circulaţia a fost restricţionată pe sensul către Constanţa al autostrăzii A2, marţi dimineaţă, după ce un pieton a fost accidentat mortal în zona kilometrului 56, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 56+850 de metri, în zona localităţii Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier, în care un pieton care a traversat neregulamentar a fost lovit de un autoturism, care se deplasa pe sensul de mers către Constanţa. În urma impactului, pietonul a decedat", se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Conform sursei citate, circulaţia pe banda a doua a direcţiei de mers către litoral este restricţionată, valorile de trafic fiind scăzute în zonă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel