Accident cumplit cu trei români morți

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un accident cumplit a avut loc duminică pe DN1, în apropierea localității Cristian, județul Sibiu.

Trei oameni au murit și o tânără însărcinată a ajuns în stare gravă, la spital, după ce un taxi a intrat pe contrasens și a lovit frontal o mașină care circulă regulamentar.

Şoferul taxiului, un bărbat de 32 de ani, se îndrepta spre Sibiu. Din motive necunoscute, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o mașină care mergea spre Albă. În autovehicul erau 3 persoane: şoferul de 58 de ani, soţia sa, de 49 de ani, şi o tânără de 30 de ani, însărcinată.

 

Taximetristul, șoferul și soția lui, morți

 

Impactul a fost atât de puternic încât ambele maşini au ajuns în câmp. Roţile din faţă şi motorul taxiului au fost aruncate la zeci de metri distanţă de caroserie.

Taximetristul a murit pe loc. Şoferul nevinovat şi soţia lui şi-au dat ultima suflare în scurt timp, iar tânără de 30 de ani, însărcinată, a fost dusă în stare gravă la spitalul din Sibiu.

„Evenimentul rutier s-a produs pe fondul pătrunderii pe cotrasens a autoturismului taxi care se deplasa pe direcţia Saliste-Sibiu. A intrat în coliziune cu autoturismul, rezultamnd decesul a trei persoane şi rănirea gravă a altei persoane. Efectuam cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimntul rutier”, a declarat Vasile Tudor, Poliţia Ruriera Sibiu, potrivit Știrile PRO TV.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel