Accident cu un microbuz cu 22 de români la bord, în Sibiu

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un microbuz cu 22 de pasageri care circula pe un drum comunal între Bungard şi Şelimbăr a intrat în coliziune, miercuri, cu un motocultor nesemnalizat corespunzător, în urma accidentului nefiind pasageri răniţi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Şoferul motocultorului, un bărbat de 33 de ani, din Bungard, a fost testat cu alcooltestul şi a avut o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 66 de ani, din Boişoara, în timp ce se deplasa pe DC Bungard - Şelimbăr, a intrat in coliziune cu un motocultor care circula în faţa sa, nesemnalizat corespunzător. Microbuzul efectua o cursă regulată iar din fericire niciunul din cei 22 de pasageri nu este rănit", a precizat sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări la locul accidentului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs, informează Agerpres. 

Șoferul motocultorului, beat

 

Şoferul motocultorului, un bărbat de 33 de ani, din Bungard, a fost testat cu alcooltestul şi a avut o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

“Conducătorul unui microbuz, în vârstă de 66 de ani, din Boişoara, în timp ce se deplasa pe DC Bungard – Şelimbăr, a intrat in coliziune cu un motocultor care circula în faţa sa, nesemnalizat corespunzător. Microbuzul efectua o cursă regulată iar din fericire niciunul din cei 22 de pasageri nu este rănit”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări la locul accidentului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs, informează romania24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel