Accident cu șase morți, printre care și un copil, pe o autostradă după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (FOTO-VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Accident cu șase morți, printre care și un copil, pe o autostradă după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (FOTO-VIDEO). FOTO: captură Twitter @rianru
Accident cu șase morți, printre care și un copil, pe o autostradă după ce un autobuz s-a ciocnit cu un camion (FOTO-VIDEO). FOTO: captură Twitter @rianru

Un camion a intrat în coliziune cu un autobuz care transporta 28 de persoane, la kilometrul 246 al autostrăzii R-216 Astrakhan – Elista – Stavropol din regiunea Yashkul din Kalmîkia, Rusia. Potrivit datelor preliminare, șase dintre pasagerii din autobuz au murit.

Tragicul eveniment a avut loc la primele ore ale dimineții, atunci când un camion a intrat în coliziune cu un autobuz în Republica Rusă Kalmykia: șase morți și opt răniți.

„La ora 2:40 s-a raportat că la kilometrul 245 al autostrăzii federale R-216 Astrakhan-Elista-Stavropol a avut loc o coliziune frontală a unui camion Kamaz cu un Neoplan, autobuz de pasageri pe ruta Makhachkala-São. Petersburg”, a raportat Ministerul rus pentru Situații de Urgență.

 

În autobuz se aflau în total 28 de pasageri.

„Conform datelor preliminare, ca urmare a accidentului, șase pasageri din autobuz, inclusiv un minor, au murit la fața locului din cauza rănilor lor”, după cum a raportat MVD Media.

 

Opt pasageri au suferit răni de diferite grade de severitate. Trei persoane au fost internate în spital și alte cinci, inclusiv șoferul autobuzului, au fost externate pentru tratament în ambulatoriu. Nu au fost răniți printre cei aflați în camion.

 

Șse pasageri din autobuz au murit

 

Pasagerii din autobuzul Makhachkala-Sankt Petersburg, care s-a ciocnit cu un camion în Kalmykia, au fost transportați la o cafenea de pe marginea drumului, unde a fost înființat un post de cazare temporară, a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgență.

Potrivit informațiilor actualizate, camionul era încărcat cu cereale și în autobuz se aflau 28 de persoane, dintre care șase au murit.

Cauzele accidentului sunt investigate. La fața locului lucrează un grup de experți din cadrul poliției și serviciilor de urgență.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel