Acces Direct intră în pauză din cauza COVID-19. Mirela Vaida: „De azi stăm acasă cu toţii“

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
mirela_vaida
mirela_vaida

Emisiunea Acces Direct intră în pauză, după ce a apărut încă un caz de Covid-19, în cadrul echipei, a anunţat Mirela Vaida pe Facebook.

 

 

Până în prezent, se știa că Vulpița, Viorel și un reporter sunt infectați. Iată, Mirela Vaida a făcut anunțul despre un nou caz. Începând de marți, 28 iulie, membrii echipei vor sta acasă.

”Buna dimineaţa! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacţionăm zilnic unii cu ceilalţi, atragem automat calitatea de “contacţi direcţ” şi nu vrem să ne punem în pericol pe noi şi pe ceilalţi! Tocmai de aceea s-a luat decizia că de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdatăa, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa! Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulţumim pentru întelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi ma rog să treaca repede şi bine peste această perioada! Să aveţi cu toţii linişte şi sănătate!! Doamne ajută!”, a transmis Mirela Vaida.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel