A murit Denisa, fata spulberată într-o staţie de autobuz din Baia Mare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
A murit Denisa, fata spulberată într-o staţie de autobuz din Baia Mare
A murit Denisa, fata spulberată într-o staţie de autobuz din Baia Mare

A murit Denisa, fata în vârstă de 20 de ani spulberată de un BMW într-o staţie de autobuz din Baia Mare. Tânăra şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, la spital.

Denisa, fata de 20 de ani spulberată sâmbătă seară într-o staţie de autobuz din Baia Mare, alături de soţul ei, a murit, noaptea trecută, în jurul orei 00.30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator, informează Antena 3.

Medicii din Baia Mare au încercat să o resusciteze timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar.

În acelaşi timp, soţul ei, Raul, a fost transferat la un spital din Cluj, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale care a durat aproximativ 13 ore şi, potrivit unor surse, va fi supus şi altor operaţii în perioada următoare.

Cei doi soţi au fost spulberaţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare, în zona Vivo, sâmbătă seară, atunci când aşteptau autobuzul.

 

Spulberaţi în staţia de autobuz, accident cumplit în Baia Mare

 

Tragedia s-a produs sâmbătă, 3 iulie 2021, în jurul orei 20.00, atunci când Denisa şi Raul se aflau într-o staţie de autobuz din zona Vivo. La un moment dat, un tânăr aflat la volanul unui BMW a plecat cu viteză de la semafor, iar după aproximativ 50 de metri a pierdut controlul direcţiei.

Maşina scăpată de sub control a intrat în plin în refugiul staţiei de autobuz acolo unde se aflau Denisa şi Raul şi i-a rănit grav. Fata în vârstă de 20 de ani a rămas fără un picior, în timp ce soţul ei a suferit răni extrem de grave.

Ieri, şoferul în vârstă de 21 de ani, din Buciumi, judeţul Maramureş, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Dacă până ieri era cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă, astăzi procurorii vor schimba încadrarea juridică în ucidere din culpă, după ce Denisa şi-a pierdut viaţa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel