8 MARTIE. Ambasada României în Italia, MESAJ EMOȚIONANT de ZIUA FEMEII

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ambasada României în Italia a postat, astăzi, mesajul ambasadorului George Bologan cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

„Gânduri speciale pentru ființele care, deseori, au capacitatea de a ne face să descoperim manifestarea sensibilă a frumosului. Se va vorbi mult astăzi despre rolul femeii și vor rula multe imagini, la care doresc să adaug și aceea a femeilor care muncesc și trăiesc în condiții umilitoare. Femeilor din comunitatea noastră, bunicilor din țară, celor care stimulează de multe ori sentimentul de a fi român, ce transmit dragostea față de tradițiile și igiena morală a neamului, le mulțumesc și le asigur de smerita-mi prețuire.

Citește și 8 MARTIE. Viorica Dăncilă, MESAJ de ZIUA FEMEII: „Eu cred în mine"

Mă gândesc la sacrificiile pe care multe mame le fac pentru a putea să ofere un viitor copiilor lor, la asistentele medicale care lucrează în trei schimburi, la înțelepciunea, discreția și echilibrul aduse de multe femei în luarea deciziilor care înrâuresc realitățile de zi cu zi. Mă gândesc la doamnele care își aduc contribuția în viața artistică și culturală a comunității și a statului gazdă, la profesoarele care, cu răbdare și dedicație, formează generații viitoare de oameni demni și corecți și la cele ce se afirmă în domeniul cercetării, aducând propria contribuție la binele omenirii.

Mulțumiri tuturor pentru că există, iar viața noastră datorită lor este frumoasă! La mulți ani!”, a transmis George Bologan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel