62 de români care petreceau la o logodnă, amendați de polițiști (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Polițiștii au amendat, astăzi, 62 de persoane care participau la o petrecere de logodnă într-o curte din Craiova. La intervenție au participat mascați și militari. Valoarea amenzilor aplicate depășește 130.000 de lei.

Zeci de persoane de etnie romă au petrecut, sâmbătă, într-o curte din Craiova. Potrivit unor surse locale, oamenii participau o logodnă.

Petrecăreţii au fost văzuți de o patrulă a Poliţiei Craiova. Oamenii legii şi-au chemat în ajutor şi alţi colegi. Zeci de mascaţi, jandarmi şi militari au sosit la faţa locului. Petrecăreţii au fost amendaţi pentru că au încălcat ordonanţele militare, apoi au fost dispersaţi.

 

112 sancţiuni contravenţionale

 

„La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj si GMJ Craiova, precum şi militari. (...) În total, polițiştii au legitimat 62 de persoane, cărora le-au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, toate pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare", a declarant Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 131.000 de lei. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, persoanele care locuiau în zona respectivă au primit amenzi şi pentru că nu aveau declaraţii pe proprie răspundere, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel