36 de români, printre care și 8 copii, evacuați dintr-un bloc din cauza unui miros suspect, la Galați

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Zeci de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galați, după ce în interiorul imobilului a apărut un miros suspect. 

Pompierii au solicitat intervenția echipajului pentru cercetare chimică, biologică și nucleară de la Brăila, după ce s-a stabilit că nu este miros de gaz.

Incidentul s-a produs într-un cartier din Galați, iar potrivit pompierilor, au fost evacuate 36 de persoane, dintre care opt sunt copii. Echipele de intervenție au stabilit că nu este vorba despre o scurgere de gaz și au solicitat autospeciala CBRN de la Brăila.

„Dispeceratul ISU a fost solicitat pe strada Frunzei, la blocul 4F, din cauza unui miros persistent care se manifesta pe casa scării blocului cu 4 etaje. Pompierii au evacuat 28 adulți și 8 copii din întregul bloc (...)s-au făcut măsurători și nu este gaz. Sursa mirosului nu este cunoscută și a fost solicitat un echipaj cu autospeciala CBRN de la ISU Brăila, care urmează să ajungă în scurt timp la incident”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Pentru eliminarea mirosului, pompierii au deschis toate ușile blocului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel