18 români au trecut prin momente de spaimă după ce microbuzul în care erau a făcut accident: „S-au mai speriat, vă daţi seama”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
18 români au trecut prin momente de spaimă după ce microbuzul în care erau a făcut accident: „S-au mai speriat, vă daţi seama”
18 români au trecut prin momente de spaimă după ce microbuzul în care erau a făcut accident: „S-au mai speriat, vă daţi seama”

21 de oameni au trecut prin momente de spaimă în județul Iași, după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat în spatele unei mașini care a frânat brusc.

În urma impactului, autoturismul, alimentat cu GPL a fost proiectat în lanul de porumb de pe marginea drumului și putea exploda în orice moment. Accidentul s-a soldat cu o singură victimă care a fost dusă la spital.

Accidentul rutier s-a petrecut pe raza comunei Popricani. Șoferul autoturismului a apăsat puternic pedala de frână, ca să evite un câine vagabond, ce traversa șoseaua. A simțit, însă, brusc, în spate, forța impactului cu microbuzul.

„Din spate venea microbuzul, s-a izbit în mine. Uitaţi frâna mea, frâna mea e de acolo până aici, deci în vreo șapte-opt metri am şi frânat. Restul e ce m-a împins cu forţa microbuzul”, a declarat Ioan Rusu, şoferul maşinii, la Știrile PRO TV.

Microbuzul rula cu aproape 80 de kilometri pe oră, spune bărbatul aflat la volanul lui, care a explicat că nu a avut timp să frâneze. În vehicul se aflau 18 persoane. Oamenii au trecut prin momente de panică.

„S-au mai speriat, vă daţi seama. A fost o lovitură, dar nu a fost foarte tare”, a spus Claudiu Marian, şoferul microbuzului, conform sursei citate.

 

Pasagerii din microbuz au scăpat teferi

 

Teama a fost că autoturismul, prevăzut cu o butelie de gaz lichefiat și aruncat în câmp, să nu explodeze. În urma impactului, o femeie de 65 de ani, care era în maşina mică, a ajuns la spital. Pasagerii din microbuz au scăpat teferi. Traficul în zonă a fost oprit aproape o oră, pentru cercetări.

„Ambii conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vatămare corporală din culpă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel