O nouă misiune de stingere a incendiilor în Grecia. 143 de pompieri români vor pleca, mâine, să lupte cu flăcările lângă Atena

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sursa foto: IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania / Facebook
sursa foto: IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania / Facebook

Mâine 143 de pompieri români vor pleca într-o nouă misiune în Grecia. De această dată ei vor acționa 10 zile în zona Atica de lângă Atena.  În noua misiune vor participa pompieri care au luptat cu flăcările și pe insula Evia.

Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din insula Evia au fost înaintaţi în grad la revenirea în țară. Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia au fost înaintaţi în grad la solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi a şefului DSU, Raed Arafat.

Aceștia au fost recompensaţi şi cu Emblema de onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Cei 108 salvatori s-au întors acasă cu două zile mai devreme decât era plănuit, pentru că flăcările au fost aduse sub control.

Presa din Grecia a lăudat intervenția pompierilor români, care au ajutat la stingerea incendiilor care au cuprins țara. Modul de acțiune al acestora a adus numai cuvinte de laudă, atât din partea presei elene, dar și a populației din zonă.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel