Zona liberă de corupție. Campania Declic în care primești acasă kitul de activist

Bogdan Cotiga |
Data publicării:
Zona libera de corupție
Zona libera de corupție

Peste 1000 de cetățeni din țară și diaspora și-au declarat spațiile private ”Zone libere de corupție” și vor arbora steagul galben al campaniei Declic la locuințele sau firmele lor în cadrul unei campanii al asociaței Declic.

Potrivit unui comunicat al asociației, în doar trei zile de la lansarea campanieiDeclic, 1000 de persoaneși 80 de firme s-au înscris și susțin lupta împotriva corupției și a corupților. Cei care vor să se alăture se pot înscrie aici:http://zonaliberadecoruptie.declic.ro/ "Oricine își poate declara apartamentul, biroul, firma și chiar masa de la terasa unde iese cu prietenii Zonă Liberă de Corupție și așa transmitem un semnal clar către politicienii care ne reprezintă", se arată în comunicat.

Campanie și pentru românii din diaspora

Prima Zonă Liberă de Corupție a fost declarată la Sibiu, de către grupul ”Vă vedem”. Cei mai mulți cetățeni care au declarat Zone Libere de Corupție până acum sunt din București-300, urmați de Cluj -100, Sibiu -100 și Constanța-70. "Nici românii din diaspora nu au rămas indiferenți. Românii din Spania, Italia, Portugalia, Austria, Germania, Danemarca, Anglia, SUA, Norvegia, Canada și Cehia cer o țară în care corupții să fie pedepsiți, iar legile să fie corecte", se mai arată în comunictul Declic. Celor  care se înscriu în campanie, asociația le va trimite un kit de activist, care include materialele pentru Zona Liberă de Corupție, precum și documente explicative despre Codurile Penale și modificările aduse acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel