Zodiac FLORAL, cel mai gingaș horoscop: Află care este floarea zodiei tale și caracteristicile care o definesc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Știai că zodia ta are o floare specială asociată cu ea? Cunoașterea florii corespunzătoare zodiei tale te-ar putea ajută la o mai bună „înțelegere“ a semnului astrologic nativ.

Floarea zodiacală se deduce din semnul astrologic nativ.  Florile ne oferă o  perspectivă înfloritoare asupra personalității noastre. Dacă ne vom gândi la noi ca la  niște flori în continuă dezvoltare, creștere și înflorire, ne vom da seama că suntem binecuvântați cu potențial infinit.

Asocierea personalității noastre cu semnele zodiacale florare ne permite, de asemenea, să acceptăm diferite faze din viața noastră și că fiecare anotimp are „urcușurile și coborâșurile“ sale, aș cum florile se nasc, cresc și se ofilesc doar pentru a re-germina și a începe din nou procesul de creștere și înflorire.

Iată mai jos zodiile florale și perioadele de „dezvoltare“.

 

Lonicera (Mâna Maicii Domnului, Caprifoi)

 

Născut: 21 martie - 19 aprilie

Zodie: Berbec 

Motto:  „Vița mea urcă la înălțimi mari”

Dacă te naști sub semnul caprifoiului, ești dulce pentru simțurile altora. Adică, îi ademeni în mod natural pe alții cu farmecul și grația ta. Debordezi de încredere, lucru care atrage o mare varietate de prieteni și parteneri de afaceri. Așa cum albinele nu pot rezista la momeala caprifoiului - oamenii nu pot rezista energiei voastre. Sunteți primul dintre semnele florilor și, prin urmare, sunteți asertiv și un lider natural. Oamenii Lonicera  sunt puternici și hotărâți, își croiesc drum prin orice provocare și sunt destul de abili în găsirea de soluții inovatoare.

 

Macul

 


Născut: 20 aprilie - 19 mai

Zodie: Taur

Motto:  „Ofer frumusețe simțurilor tale”.

Dacă ești un mac, atunci iubești lucrurile mai fine din viață și îți place să le împărtășești cu alte persoane. Ai un fler aparte pentru design, un ochi bun pentru detalii și un talent pentru a da stil lucrurilor. Rafinamentul vine în mod natural pentru tine și stilul elegant te definește. Oamenii - mac sunt adepții plăcerii: dăruirea și primirea ei. Vă bucurați de siguranță și confort. Cei născuți sub zodia florală mac sunt foarte rezistenți și pot rezista oricărei furtuni datorită răbdării lor.

 

Lavandă


Născut: 20 mai - 20 iunie

Zodie: Gemeni 

Motto:  „Frumoasa mea întindere te va inspira”

Dacă ești semn al zodiei lavandă, îți pictezi viziunea cu idei frumoase. Îți place să împărtășești aceste idei cu alte persoane și să obții mai multe informații noi pe măsură ce o faci. Expansiv în expresie, păreți întotdeauna în căutarea unei muze. Cei din zodia lavandei sunt uimitori de productivi, creativi și au o minte activă. O parte din frumusețea lavandei este tocmai aceea că se răspândește ușor, tocmai pentru ca mulți să se bucure.

 

Acantă

 

Născut: 21 iunie - 22 iulie

Zodie: Rac

Motto :  „Uită-te la petalele mele pentru hrănirea ta”

Sensibilitatea este cuvântul de ordine pentru Acante. Sunteți perspicace și aveți o intuiție ridicată în materie în dragoste și relații. Deseori empatizezi cu ceilalți (chiar și atunci când nu își exprimă sentimentele, știi totuși ce se întâmplă în inimile lor). Cald și simpatic și, cei din zodie Acantă sunt vindecători naturali. Nativii zodiei acantă suntputernic influențate de forțe exterioare - în special de atracția lunii. O viață sigură, un domiciliu cald, Acantele se înconjoară de prieteni și familie care le iubesc și le răspund iubirii, ajutându-le să nu cadă pradă influențelor negative.

 

Floarea soarelui

 

Născut: 23 iulie - 21 august

Zodie: Leu

Motto:  „Îți voi lumina întunericul”.

Semnele de floarea soarelui sunt calde, deschise și naturale. Se adaptează oricărei ocazii și situații cu încredere și siguranță. Nu ai nicio îndoială că sunt persoanele perfectă pentru orice provocare și știu cum să ajungă la vârf. Tindeți să fiți în centrul atenției, iar alții vă caută sfaturi și îndrumări. Nativii zodiei florale Floarea soarelui sunt prieteni iubitori, fideli și inimoși. Sunt generoși și se bucură de multe daruri intelectuale.

 

Gloria de Dimineață (Floarea Lunii)

 

Născut: 22 august - 22 septembrie

Zodie: Fecioara

Motto:  „Vă voi aduce claritate”.


Nativii florii zodiacale sunt grijulii și reflexivi. Au tendința de a gândi și de a planifica mai întâi înainte de a lua orice decizie. Organizați și foarte atenți, au un simț înnăscut pentru detalii și sunt foarte analitici. Le place să ajute  oamenii și, adesea, își folosesc abilitățile de organizare pentru a-i ajuta pe ceilalți. Gloriile dimineții „înfloresc“ frumos oriunde sunt „plantate“ și u un mod natural de a face lucrurile corect și ordonat. Oamenii caută la voi îndrumare și vindecare.

Trandafir


Născut: 23 septembrie - 22 octombrie


Zodie: Balanță

Motto:  „Te voi echilibra cu frumusețea mea”

Zodia trandafirului expune adevărul în toate lucrurile. Dacă aveți acest semn n zodiacul floral, aveți o abilitate unică de a vedea semnificațiile ascunse în lucruri și de a expune dovezile care stau la baza tuturor lucrurilor. Aveți un ochi pentru frumusețea clasică și vă place să fiți înconjurați și de lucruri frumoase, fiind atrași de filozofie, poezie și artă. Pentru că vedeți frumusețea și adevărul în toate lucrurile, nu tolerați nedreptatea sau cruzimea. Fericirea înseamnă prietenii și familia alături - plimbându-te și bucurându-te de natură. 

 

Crizantema

 


Născut: 23 octombrie - 21 noiembrie

Zodie: Scorpion

Motto:  „Misterele mele dăinuie pentru totdeauna”.

Aveți multe straturi și, de îndată ce cineva crede că v-a identificat, ieșiți cu o altă floare - surpriză. Vă place claritatea și onestitatea în toate lucrurile. De fapt, atunci când situațiile sunt tulburi sau nesănătoase, sunteți semnul perfect pentru a intra și a curăța aerul sau a vindeca situația. Concentrați, serioși și intuitivi, îi ajutați pe ceilalți să identifice domeniile la care trebuie să lucreze pentru propria lor creștere emoțională.

 

Narcisa

 

Născut: 22 noiembrie - 21 decembrie

Zodie: Săgetător

Semnul florii Motto:  „Evadează în adâncurile mele de visare”.

Semnele florale ale zodiacului Narcisă pot fi foarte influente și se pot bucura de partajarea ideilor lor filosofice cu ceilalți. Sunt directe, la obiect, de încredere, înțelepte și oneste, dar și înzestrate cu noroc. Firi puternice, au o latură sensibilă pe care nu o împărtășesc cu prea mulți oameni. Au o imaginație activă și le place să viseze cu ochii deschiși.

Garoafă

 


Născut: 22 decembrie - 21 ianuarie

Zodie: Capricorn

Motto: „Simplitatea este propria recompensă ”

Cei cu din semnul zodical Garoafă sunt foarte pricepuți să pună lucrurile în ordine și să organizeze. Lideri înnăscuți, fiabilitate robustă, inspiri sprijin pentru alții. Determinarea debordantă vă face să fiți o personalitate puternică. Nu sunt străini de munca grea și le place rutina, să facă lucrurile la fel. Iubesc securitatea, mai ales zonele de confort construite cu propriile puteri. 

 

Orhidee

 


Născut: 22 ianuarie - 19 februarie

Zodie:  Vărsător

Motto:  „Unicitatea mea este eficacitatea mea”.

Cei cu semnul florii zodiacale ale orhideei sunt curioși și inventivi și le plac argumentele. Persoane visătoare, oamenii sunt atrași de calitățile unice, uneori excentrice le orhideelor. Aveți un mod diferit de a privi lumea și îți place să dezvălui mistere. De asemenea, sunteți foarte priceput la organizarea sau finalizarea sarcinilor care vă permit să stabiliți ordinea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel