Zodia nunţii tale. Ce spune ziua căsătoriei despre căsnicia ta?

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

La fel ca ziua ta de naștere, data nunții tale (și zodia sa asociată) poate oferi indicii despre viitorul tău, în bine sau în rău. Ce prezintă data nunții tale pentru căsătoria ta, precum și cum să trăiești fericit pentru totdeauna, pe baza horoscopului nunții tale.

Căsătoria în zodia Berbec: 21 martie - 19 aprilie

Berbecul este un semn foarte aventuros, îndrăzneț și independent. Dacă legați nodul în acest timp, veți prospera ca indivizi și nu riscați să vă pierdeți din vedere în relație. Și căsătoria ta va fi plină de multă spontaneitate. Gândiți-vă la escapade de ultim moment, întâlniri interesante la cină și surprize romantice neașteptate. Dar fii atent să nu deveniţi prea competitiv unul cu celălalt, așa cum fac cuplurile Berbec.

Căsătoria în zodia Taur: 20 aprilie - 20 mai

Taurul este un semn extrem de senzual, decadent. Tu și partenerul tău vă bucurați de cele mai fine lucruri în viață și cu siguranță nu vă este frică să vă răsfățați gustul pentru lux. Vești bune: ești destinat să ai o căsătorie foarte întemeiată. Este important să amestecați mai mult lucrurile și să încercați lucruri noi - în dormitor și în afara acestuia.

Căsătoria în zodia Gemeni: 21 mai - 20 iunie

Pentru cuplurile Gemeni, comunicarea este esențială. Veți avea o căsătorie foarte vorbăreață și va exista un dialog constant între voi și cealaltă jumătate. Întrucât doriți varietate, păstrați lucrurile interesante participând împreună la noi activități. Înscrieți-vă la un curs de gătit exotic, învățați cum să navigați în această vară sau chiar să faceți parașutism dacă doriți. Cu toate acestea, nu vă împrăștiați în prea multe direcții. Trebuie să vă amintiți să vă acordați prioritate timpului împreună.

Căsătoria în zodia Rac: 21 iunie - 22 iulie

Acasă este locul inimii pentru Rac. Îți place foarte mult să-ți răsfeți soțul / soţia (și invers). Gătitul împreună este un alt interes comun. Și nu vă mirați dacă aveți multe porecle drăguțe unul pentru celălalt. Pericolul cu care se confruntă căsătoriile în Rac este că devin monotone şi rutiniere. Asigurați-vă că ieșiți, sunteţi interactivi și rămâneți conectaţi la prieteni și familie.

Căsătoria în zodia Leu: 23 iulie - 22 august

Cuplurile Leu vor avea probabil o căsătorie foarte dramatică, teatrală și pasională. Amândoi aveți păreri puternice și cu siguranță nu sunteți timizi să le împărtășiți. Deși este frumos că există o mulțime de romantism și pasiune, aveți obiceiul de a deveni prea dramatici uneori. Acest lucru ar putea avea ca rezultat o luptă pentru putere, așa că aveți grijă să nu vă conduceți reciproc.

Căsătoria în zodia Fecioară: 23 august - 22 septembrie

Fecioara este un semn extrem de organizat, rafinat și sănătos. Tu și soțul / soţia dvs. sunteți atenți la lucrurile mărunte și vă ocupați de detalii. Vă ajutaţi reciproc şi rezultatele apar atât de natural. S-ar putea să vă blocați concentrându-vă asupra problemelor dvs. și să pierdeți din vedere imaginea de ansamblu, deoarece uneori căutaţi nod în papură.

Căsătoria în zodia Balanță: 23 septembrie - 22 octombrie

Balanţa este semnul care guvernează căsătoria. Acesta este probabil motivul pentru care octombrie este una dintre cele mai bune luni de nuntă. Căsătoriile în zodia Balanță se referă foarte mult la echilibru la ambii parteneri. Relația este o adevărată prioritate pentru tine și partenerul tău. Cu toate acestea, pericolul constă în pierderea individualității. Nu uitați să ieșiți din bula cuplului și să faceți lucruri și pe cont propriu.

Căsătoria în zodia Scorpion: 23 octombrie - 21 noiembrie

Scorpionul este un semn extrem de sexy și intens. Există o mulțime de intimitate și pasiune în căsnicia ta și nu ar trebui să ai nicio problemă să păstrezi povestea de dragoste vie de-a lungul anilor. Scorpionul este, de asemenea, un semn de putere și control, totuși. Problemele de gelozie pot apărea pe linie. Fii atent și asigură-te că, dacă te simți rănit, vorbești despre asta. Nu vrei să lași o luptă de putere să-ți strice căsnicia.

Căsătoria în zodia Săgetător: 22 noiembrie - 21 decembrie

Cuplul Săgetător este foarte aventuros. Cel mai probabil vor fi o mulțime de călătorii în viitorul vostru împreună. Învățaţi în mod constant și luaţi cursuri împreună și amândoi sunteți incredibil de deschiși. Cu toate acestea, aveți tendința să vă asumați prea multe riscuri uneori, în special din punct de vedere financiar. Încercați să nu trăiți atât de mult pe marginea prăpăstiei.

Căsătoria în zodia Capricorn: 22 decembrie - 19 ianuarie

Capricornul este semnul tradiției, motiv pentru care această nuntă de iarnă se întâmplă de obicei în timpul Crăciunului sau Anului Nou. Tu și partenerul tău ţineţi la moştenire şi o onoraţi. Vă place să sărbătoriţi și să continuaţi tradiții din copilărie. Un lucru la care trebuie să lucrați amândoi este să învățați să vă bucurați de prezent în loc să vă planificați întotdeauna viitorul.

Căsătoria în zodia Vărsător: 20 ianuarie - 18 februarie

Căsătoria Vărsător poate fi descrisă cel mai bine ca neconvențională, ciudată și modernă. Sunteți cel mai bun prieten al celuilalt, dar sunteți și un cuplu foarte social care găzduiește o mulțime de petreceri. Vă place să ieșiţi și să fiţi printre mulțimi mari. Pentru a vă menține căsnicia puternică, este important să vă asigurați că petreceţi timp împreună.

Căsătoria în zodia Peşti: 19 februarie - 20 martie

Peștii sunt semnul fanteziei, imaginației, romantismului și creativității. Tu și partenerul tău sunteți fără îndoială un cuplu incredibil de visător. Așteptați reînnoiri de jurământ și escapade aniversare în viitorul vostru. Cu toate acestea, nu evadaţi prea mult din realitate. Nu doriți să lăsați emoțiile să preia controlul până la punctul în care nu sunteți întemeiat ca un cuplu și începeți să cheltuiți excesiv pentru a vă acomoda eforturile creative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel