ZECII de MII de oameni au trecut graniţa României în ultimele 24 de ore

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Poliția de Frontieră anunță că prin punctele de frontieră de la nivelul ţării au efectuat în ultimele 24 de ore formalitățile de control aproximativ 39.800 persoane, cetățeni români și străini. Acestea au folosit peste 21.200 mijloace de transport, dintre care 13.100 automarfare.

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 21.000 persoane cu 10.700 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 18.800 persoane cu 10.500 mijloace de transport.

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 24.700 de persoane şi 12.600 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 13.400 de persoane cu 6.200 mijloace de transport.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în linia a doua, au fost trimise spre izolare/carantină la domiciliu de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică un număr de 4.844 de persoane.

Formalitățile de frontieră necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că, pe lângă controlul specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea triajului epidemiologic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel